13

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO NIAMA MESTA ZA 17 NOVI DGAMII?

12

Шофер

преди 8 години

Още по-интересно е, че ако в коментарите напишеш "жур-на-ля" това бива цензурирано.Смях

11

Шофер

преди 8 години

Тази дума "кампус" сигурно има пра-български корени... мда, ***...

10

Анонимен

преди 8 години

Обаче всеки ден нещо различно- до вчера, че младите бягат в чужди универитети и, че нашите режат местата, а днес вече, че трябва да се строят "кампуси". Но не се изненадвам, това е стандартна практика, старото се занемарява, а се строи ново и некачествено. Защо първо не видят какви са условията във вече съществуващите общежития и как се живее в тях?

9

Анонимен

преди 8 години

Студентски град отдавна трябваше да се преименува, защото името му въобще не отговаря на действителността там.

8

gazaro go6o

преди 8 години

Стига с тази провинция, "граждани".. Живеете в един смешен град от милион и станахте голямата работа.. Хората от провинцията са там понеже вие "умните" граждани правите така, че да ни управляват само "умни" като вас и да нямаме избор и условия на село, понеже сте 1 000 000 избиратели, два пъти повече от хората в селата...

7

Касчей

преди 8 години

*** и алчни комунисти направиха това като дойде демокрацията. Демокрация, демокрация, направо на главите ни се качиха с нея.

6

Анонимен

преди 8 години

Преди бяха общежитиЯ, сега "КАМПУСИ" ! Къде има терени за ново строителство ?Това не е студентски град, а една една ГМЕЖ. Пиене и секс до дупка и ...... ако остане време, малко и за учене ?!?!

5

Анонимен

преди 8 години

Аз си мислех, че Ст.град вече е презастроен но уви съм се заблуждавам. С извинение но не е превърнал в някаква ***, жалко за малката деца които наистина искат да учат.

4

Анонимен

преди 8 години

Определено трябва да се изградят 13, че и повече бардака в "студентски бардак". Че иначе къде мутрите ще "обичат" евтини глупави момиченца от провинцията? (да не кажа от село)

3

мда

преди 8 години

Хем си спомням с умиление купоните в ст. град хем съм виждал как изглеждат подобните градчета на запад... тука вече няма нищо "учебно" в тях...

2

Престъпници

преди 8 години

Юрданка и Сие. Защо позволихте на вашия приятел баракоо да застрои целия квартал ?

1

Анонимен

преди 8 години

Сигурно е голямо наказание да имаш частен терен в Ст. град, както и почти навсякъде всъщност, а не дай Боже да се окаже паметник на културата.