161

99999999999999

преди 8 години

В Япония тези тримата ще се кланят един на друг в знак на извинение 1 час

160

Некой

преди 8 години

"Да не го нарочват за някаква мутра бияч. Аз познавам този уличен бияч от много години, знам какъв човек е", категоричен бе Чернев. Може и да го вкарат в панделата с такъв "адвокатин".

159

идиотизъма

преди 8 години

Заради куп ръждиви тенекии да налитам на бой?Тъпо .

158

They call him skunka

преди 8 години

Господа "демиурзи", много моля!Кой определя и по какъв критерий "кой може да кара и кой не може"?Разберете, тъпоглавци:На пътя има: жени, жени с деца, баби, дядовци, 18-годишни тийнове, 18-годишни "професия син" тийнове, кола за 50к и кока в носленце,За къде сте се юрнали???????, професионалистите питам?Седете си в колата, заключете се и викайте КАТ. Ако не излезеш от комата, няМа да те бият.(личен опит,3 опита-0проблеми)

157

Анонимен

преди 8 години

Пак мутренска история, ясно.Член, спонсор на Атака пребива човек след инцидент.

156

Кон

преди 8 години

За счупена ръка не е виновен бития, а девойката, която не си е сложила колана. Защо не са изяснили писачите, била ли е с колан мадамата?След това, като са я видели - открито ли е било счупването на ръката и, както някъде четох?

155

Анонимен

преди 8 години

Е, нали ММА бойците ги бяха поканили разните там биячи на спарингче?! Или този юнак е от тях? Нещо не е ясно кой виновен и кой бой ял, ама някой да ми почупи така Хондата ще има да му ядат житцето след това! Мутричките с дебелите вратлета могат да поемат доста оловце!

154

дългогодишен с-л

преди 8 години

Ако е така както казвате! Няма да му излезе краят!Всеки блъснал се ще намери кой да обвини за катастрофата си! Приерно полиция да дойде да ви арестува защото някой се блъснал и твърди че е заради вас а вие не сте участвал в ПТП-то и няма следи от удар по колата ви е пълен абсурд!

153

дългогодишен с-л

преди 8 години

Пак казвам! Участниците в едно ПТП са само и единственно потърпевшите м/у тях се търсят виновници и жертви! Тези дето нямат следи от физическо съприкосновение не са интересни за органите!

152

Anton

преди 8 години

Този селски бек е възможно най-*** комплексирано момченце в цяла София.Обективно погледнато той дори не е имал никаква вина - нито отнема предимство, нито влиза в насрещното. Просто е бил най-потърпевш от всичките, до момента в който решава да се бие.И о чудо - селския бек става виновен за всичко. Мислех че не може да съществува толкова *** човек, но този с 20 год джип изби рибата просто.

151

до211

преди 8 години

Ами да! Ако няма удар между колите! Ти като си изхвърчал си се водиш самостоятелно катастрофирал! Като дойде полиция не гледа какво е можело да стане и не я интересува! Гледа само това което е станало! Дори другия да е извършил нарушение то трябва да бъде установено от компетентен орган (КАТ)! Иначе нищо твоята дума с/у неговата и на някви свидетелства евентуално-НИЩО! Като каже минах си нормално нз що се си блъснал всичко приключва! Въобще няма да си губят времето да го търсят!

150

катаджия

преди 8 години

Ей селска нация и тва! Карането е като секса и боя-всеки се мисли за по-добър от другия! Що на лошият шофьор колата му е цяла а на добрият смляна и жена му в гипс!?Закона за движение по пътища ясно казва че си длъжен да караш със съобразена с пътните условия скорост и след като си се надънил, значи не си го направил и вината си е твоя!Въобще нз тоя пък набития за какво е спрял като не е бил засегнат в катастрофата!?

149

Виготура

преди 8 години

Следващата стъпка е да се стреляме по светофарите.

148

Анонимен

преди 8 години

На Симеончо ще му омекнат бузките в пандиза!:)))))

147

Анонимен

преди 8 години

Един *** *** с бмв, който се мисли за мутра. Made in Bulgaria.

146

Анонимен

преди 8 години

Пафкааа! Спасявай положението, брат, че в централния софийски постилат белите чаршафи да видят дали "булката" е честна! :)))))

145

до 196

преди 8 години

Ами да акцентират, че жената е проста кухавелка и не си е сложила колана. Защото мъжа и е мутра и тя е над тези неща. Е, вече ще си слага колана. Овца!

144

Анонимен

преди 8 години

Гъзар с кола за 10 бона и гледа лошо, размахва юмруци. Пази боже сляпо да прогледне! И какъв точно предприемач е този ***? Коя е фирмата му? Не се напъвайте. Въпросът е риторичен. Този Симеон виси цял ден по кафенетата и се мисли за "нацепен батка", но сега вече него ще го нацепят. Каквото повикало, такова се обадило.

143

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 196 Защото не е това начинът за раздаване на правосъдие! Да не стане така да изядеш и ти шамарите някъде и после обяснявай, че не се обръща внимание на някаква кифла! Емоционален шок! Хаха! ***!

142

точен

преди 8 години

Мъжкарска постъпка е да спреш и да видиш как са пострадалите и да признаеш вина макар да нямаш драскотина по боята на колата! В това да скачаш на бой няма нищо мъжкарско а по-скоро си е Л*****ско и е криминално престъпление!