12

Машко

преди 8 години

Видяхме какво представляват тези организации и какви хора ги ръководят. Остава Меркел, Кончита Вурст и Хилъри Клинтън да се откажат и те...Горката Маша, как ще го преживее.

11

Анонимен

преди 8 години

Сигурно ще я заболи оная работа Шарапова от отказа на ООН. Тя отдавна си е мултимилионерка, но и без това лекарство си е звезда в тениса.Призна си грешката, не излезе с разни измишльотини като нашата полубременна Казахстанчева и вероятно ше се върне много по-скоро, отколкото на хейтърчетата им се иска. Апропо а как така бицепсите на Серина Уилямс са по-големи от тези на Джокович? Ааа, сетих се, от американската кухня ще да е - макдоналдс и кола

10

Кмет

преди 8 години

Хасково се отказа от Шарапова !!!

9

до 10-ти

преди 8 години

На бас,че не знаеш и ти какво има в това дето пиеш.И аз не знам - биж ракията дето я варя знам от какво е но това дето е от магазина нямам понятие какво има в него.

8

Анонимен

преди 8 години

Лекарството което тя е приемала не е допинг.Но явно на някой е неудобна и са решили да я отстранят.

7

Анонимен

преди 8 години

Не може да си милионер в зелено и да не знаеш какво взимаш. Не се връзва. Все едно вие не знаете какво уиски пиете. а? нали. или може би извънземно-невидимо и го е слагало в чашата.

6

Анонимен

преди 8 години

До ХахТо тая каквото взема, Менделеев още не го е открил в таблицата :)

5

пак до не син

преди 8 години

опссс - докато напиша коментара, вече и двете ти публикации изчезнаха. А видиш ли в Турция цензурирали нета, тук не

4

Анонимен

преди 8 години

Toва лекарство се оказа пирон в коФчега на капиталистическия империализъм. Сега тя трябва да пие само скъпи американски лекарства, които не е задължително да са произведени в Китай или Индия, с американски "формули", за да изчисти името си.

3

Анонимен

преди 8 години

Ами как иначе подмазвачите от ООН ще оправдаят парите, които им дават за да дискредитират Русия на всяка цена. Кой знае, как са скрили списъка с нововключеното като забранено преди два месеца лекарство, та Шарапова да не разбере това. Нали е рускиня, трябва да я окалят. Нищо че половината от техните спортисти са отпети наркомани, ама те са "извън подозрение". Мръсно! Но пък така на всички става ясна гадната игра!

2

хлъц

преди 8 години

Братя Уилямс си бият тестостерон, но за тях не е допинг, защото са мъже !

1

Хах

преди 8 години

Важното е ,че мутанта Серен Уилямс е чист като сълза