8

Анонимен

преди 8 години

Щяха и да са повече и от това само полза щяхме да имаме.

7

Анонимен

преди 8 години

Добре са дошли! България може само да печели от това, и няма какво да загуби. Това са все цивилизовани, мирни хора които идват тук да си прекарат старините на спокойствие сред природата, далеч от лудницата на големите мръсни мегаполиси, където живота е ужасно скъп.А познавам много англичани тука, и са все свестни хора. За разлика от имигрантите от изтока, които ако им се падне възможност ще ви заколят за 100 лева или защото сте обидили пророка...

6

да заповядат

преди 8 години

До ннПо-добре е от иранци, афганистанци, сирийци, сомалийци, шумери и бербери и пр.

5

нн

преди 8 години

В Англия с доходите си навярно едва свързват двата края, а тука кеф. Всички са пенсионери, няма млади. Хитреци. Какво му трябва на човека, хапване и покрив над главата. Имат ги в изобилие. Тоз номер го знаем, не са само англичаните, има и германци, японци, италиянци, руснаци и още и още ще има. Има и други бедни държави по света, като нас, рай за такива хора търсещи на хляба мекото.

4

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера какво му е лошото на това по цял ден да си поркаш и да си. разхождаш кучето ако имаш хубава пенсия?

3

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Ама и Вие добре го разсъждавате, ще знаете."които неизвестно защо са завързали на верижка. По-кухи хора не съм виждал" .......... Прости хора, ей, остава да събират и аканото от кучетата, балъци с балъци." ......дупките пред собствените си къщи не запълват, да не говорим някоя селска улица да оправят като жест на добра воля" ............... Прости тези ингилизи, с цялата си наглост вероятно очакват държавата или общината да им запълни дупките, направо не ги е срам, кухавелниците

2

ПБ

преди 8 години

В Англия не ги искат и ни ги изпращат тука. Затова посланичката им се моли да се регистрират тук, та да стане ясно че вече са наши и Англия се е отървала от тях.

1

Анонимен

преди 8 години

Викаш, по-добре римляните за съседи, миризливите им и дръгливи кранти и каубойските им изпълнения по нощите!? Поне си плащат британците в магазините а не пазаруват на версия. И поркат по-малко от нас, гарантирано.