12

А какво

преди 8 години

А какво ще стане с биячите от Черни връх, ще ги пуснат защото горките толко са се уплашили че нищо не помнят.

11

Рик

преди 8 години

Истинската заплаха за живота и личността са за Министър председателя и господин Пеевски . Те са видни борци за справедливост , громят мафията и контрабандата че и корупцията по високите етажи на Държавните поръчки . И защо рискуват живота си ежедневно тези видни Строители на СЛЕДКОМУНИСТИЧЕСКА България ? Слабия генетичен материал - съвсем е деградирал . Иска да вари ракия , да ходи по палатки , забравил е дори да ходи - излезе от дискотека и пада , излезе от колата пак пада . Ама засрамете се !!

10

Анонимен

преди 8 години

Къде има прокуратура.Ааааа в Румъния да но в БГ не.Един роднина да имаш в прокуратурата в бг и може да избиеш цяло село без проблемно.Апък ако гн Цацаров е твой човек цяла бг.

9

rosho

преди 8 години

не е лошо и да ги пуснат... и след това само да пратят адреса на единия хубостник на украинците. Те ще си го минат по правилното правосъдие.

8

Румен

преди 8 години

Ей заради такива е добре човек да си има патлак в колата /по възможност незаконен/. Пък те нека вадят палки. Гръмни им по веднъж, дваж и дим да те няма...

7

Край

преди 8 години

А не се превъзбуждайте - Оня ром от Ръжево Конаре толко е лежал за убит човек. Вие изведнъж решихте че е дошла справедливостта - нема такова нещо - никой от тия няма да лежи ефективно в затвор.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия дето се крият със сигурност са консуртанти по хранене. На такива ми приличат, особено двамата дето размахваха най-здравословната рецепта /палката/. Трябва да ги пуснат, защото шефа им ще се разболее, ако няма кой да го съветва какво да яде. Днеска пак един такъв диетолог се разхождал из София, може би да съветва в движение.

5

Ico

преди 8 години

Да изгният сега

4

!

преди 8 години

Естествено, ако си Волен Сидеров и си патерица на ДПС, можеш да правиш каквото си искаш, и получаваш пробация, ако не си - цялата строгост на закона.

3

мутроландия

преди 8 години

Задължително в мутроландия да се кара с видео-регистратори, за предпочитане поне два .Ако ги вкарат тия *** с ефективна това ще е нещо. Дето се вика има светлина в тунела. За този днешния *** с беемвето - също. Който хулиганства по пътя - Без книжка,глоби и затвор !

2

Николай

преди 8 години

"Възможно споразумение - само срещу дело"... Поне елементарни познания по процес трябват, за да отразяваш съдебни теми, както по икономика за икономически теми или по спорт - за спортни. Когато има споразумение, съдът го одобрява и присдата влиза в сила. На практика, дело като заседания, свидеели и експертизи няма.

1

Анонимен

преди 8 години

Представете си че жената не беше снимала с телефона Тия щяха да отричат всичко , нямаше да има никакъв съд , всичко щеше да потъне някъде и те отново щяха да скачат на всеки който им се изпречи на пътя За това в такива ситуации ако можете снимайте , с телефон , слагайте си камери в колите , за да може такива престъпници да си получат наказанието