8

Judas

преди 8 години

До @Батерия за Самсунг S2 има колкото пожелаеш...

7

Caterpillar

преди 8 години

CAT S60Това е той - хапъл и самунг да си одят :)

6

@

преди 8 години

Работя повече от 10 години в голяма компания (реално монополист) и съм с повече от прилични доходи за нашата Татковина.В момента съм със samsung S2 и единствено ще го сменявам, защото спряха от производство батериите за него преди 3-4 години... с леки манипулации едно инженерче ми билдна една батерия преди 2 год, но и тя почна да сдава багажа и ми се НАЛАГА да го сменя, а вобще не искам.с последния аднроид 5.1.1 работи без никакви затруднения!И не мога да си харесам нищо с MAX екран 4.3-4.5in

5

Анонимен

преди 8 години

Да бе, да,бачкайте като роби и теглете кредити, за да можете на всеки няколко месеца да си сменяте телефона с най-най-най новия и най-най-най хай-тек модела, на който разликата с предния е дребна част в дизайнаБачкайте като роби, за да си купите китайски дънки и памучна блузка на известна марка, иначе ще ви се смеятБачкайте като роби, за да си сменяте телевизора всяка година, яжте и пийте боклу*и, за да сте модерниБачкайте като роби, за да може да осигурите на единственото си дете най-новия модел айфон, маратонки за 300 лева, или екскурзия до Дисниленд.Евроатлантически ценности.

4

Анонимен

преди 8 години

Супер неука и подвеждаща статия. Хайде да ви дам всички части наготово наспини, пък направете дизайн, пък асемблирайте, пък тествайте, пък сертифицирайте, пък поддържайте, за реклама, дистрибуция и данъци да не говорим. Реалната цена на един продукт съдържа много повече от съставните му части. Колко е чистата печалба на телефон на Самсунг само те си знаят, но е доста повече.

3

do prost

преди 8 години

ey sega hvashtam parviq samolet

2

Ти ко искаш

преди 8 години

Хвани си самолет до Корея да ти излезе по-евтино!!!

1

Анонимен

преди 8 години

za Evropa shte q puskat ot 800?