27

Иво

преди 8 години

Пълна простотия , Това са глупости. Защо не можахте да разберете че ще плащате щом искате да се возите и да карате трошките си. Ще кихате, не се правете на ударени а си купете. Противен случай Шаршедрутката ви зове.

26

,

преди 8 години

Според мен човека спазва закона!Той гласи, че ще бъдете глобен айко не сте закупили винетен стикер - ВАЖНО: не залепен, а закупен пише в закона!Относно лепенето - никъде не пише с какво трябва да се залепи, а само, че трябва да е залепен - ако иска човека и с цимент може да си го измаже!Но "независимия" български съд не знам дали ще отсъди според закона, ако се стигне до там :)Дерзайте!

25

do 32

преди 8 години

Да, ама 100 винетки по 7 лв са си 700 лв на седмица. Добре ли е?

24

Анонимен

преди 8 години

До тук докараха държавата тези от ГРОБ, че цели 7 лева(3 евро!) на седмица им се вижда добра печалба на хората.

23

Анонимен

преди 8 години

Ми реално погледнато винетката би следвало да е пътен данък. Един вид си плащаш за това, че използваш пътищата и с тези пари би следвало да се ремотнират пътищата. Ако съм си платил, обаче не ползвам пътища известен период от време, защо някой друг да няма право да ползва вместо мен, при положение че така или иначе си е платено за ползването пътя за този период?

22

Анонимен

преди 8 години

Предприемчивите хора винаги намират начин :)Лошото е, че въпросните предприемчиви хора нямат никакъв шанс да си вложат таланта в нещо нормално в тази държава на мутрите.

21

анонимен

преди 8 години

Не мисля,че се нарушава закона.Той си е купил винетката,и тя става негова собственост.Може да я дава под наем,да я продава-свободна воля.Ипроститутките си дават телата под наем,а пък не ги осъждат,нали?

20

Тарикати

преди 8 години

Асно е ,че БГ няма да се оправи скоро ! Други ще плащат вмето тях за ремонт на пътищата !Електронната винетка в комбинация с камери по пътя е решението !

19

Наблюдаващ

преди 8 години

Хитро, градски :)

18

Занзибар

преди 8 години

До Един българинАбе, красавице, колко поевтиняха у къде поевтиняха, че не се сещам! Явно си предоволна от положението на държавата, явно харесваш и почиташ своя вожд, Винету! Продължавай да бийш чело о земята пред лика на твоя велик вожд!

17

:)

преди 8 години

Когато купувате винетка записват и номера на колата :) такак че молете се да ни ви спрат с тази нередовна винетка

16

художника

преди 8 години

Винетката трябва да е, като един вид карта за пътуване. Купувам си карта за цялата градска мрежа, но не ми се налага да я ползвам често- що да не я дам на някой друг да се вози?

15

Анонимен

преди 8 години

При комунизма по времето на Тодор Живков и руската окупация винетките бяха много по-скъпи от сега, но комунистическата власт криеше това от народа.

14

gtf

преди 8 години

До Анонимен 5абе човеко - не в цената е проблема. За какво да плащаш, като на среща няма нищо... ако държавата беще стопанин - не крадец, повярвай ми всеки никой нямаеш да каже лоша дума.

13

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Услугата е...умна,но пак ми е скъпо и не се налага да я...ползвам.Аз по трасето Кривунделово,Долно Нанагорно,Голямо ***,Мало ***,Фалипръцково,Главанаково,Дупетатово,Голема Секирна та чак до Мала Секирна(от където е жената) пътувам без винетка.Даже минавам и под една магистрала.Мола органите ако ме...засекат,да не ме санкционират.Обещавам да не минавам под...магистралата,но ако се наложи,ще бутам колата,или ще впрегна магарето.

12

да го духат

преди 8 години

До Анонименооох, колко мизерия има по света....---тепърва има да охкаш още, когати видищ как тези, които си довел до мизерия, те потопят и теб!

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Тук, ако не си разбрал, въпроса въобще не опира до парите.Проблема с винетките е, че се прибират едни пари, които все са им малко, но от тях полза по отношение на пътищата никаква!Даже точно обратното - напоследък няма път, който да е построен качествено, което значи че се краде все по-безогледно.Въпреки това се вдигат цените на винетките.Нежеланието да се направят електронни пак е свързано с възможността да се откраднат не малка част от приходите от винетки.

10

Анонимен

преди 8 години

ооох, колко мизерия има по света....

9

да го духат

преди 8 години

До conservatorкрайно време е хората да разберат, че ТЕ решават и, че СИЛАТА е в тях!А най-силното оръжие на хората в днешнотото време на властване на "икономиката на разхищението" е - отказа от консумация!

8

conservator

преди 8 години

Но това не е незаконно. Щом в касовата бележка не пише за коя кола става въпрос, значи за всички. Тук е мястото на гражданското общество да каже че това е законно. И да може този бизнес да върши поне тази година.