33

Диди

преди 8 години

Бургаската мафия иска да хване Марешки на тясно. И да му разкаже играта.

32

Диди

преди 8 години

Да имам бензиностанция. В момента купувам бензин А95Н за 1.62 лв./литър и го продавам за 1.74 лв./литър (Маржът е 0.12 лв./литър). Дизела го купувам за 1.57 лв./литър и го продавам за 1.69 лв./литър (Маржът е отново 0.12 лв./литър). Газта купувам за 0.62 лв./литър и я продавам за 0.71 лв./литър (Маржът е 0.09 лв./литър).

31

Да

преди 8 години

Марешкиии, идвай по-бързо в София!

30

ДИ-ДИИ

преди 8 години

Ти бензиностанция ли имаш, та ни наливаш тая тъ-па пропаганда

29

Анонимен

преди 8 години

то понеже до средата на Февруари се скъсаха да падат цените, та сега взеха и да поскъпват! Е нема такава държава!

28

Unufri

преди 8 години

Когато цената на горивата се покачва, за това е виновен лично Бойко Борисов (той вдига цените), нали така драги ми смехурковци :)Когато цената пада, обаче, това са геополитически особености на пазара :)Няма такива хейтъри като българите по цял свят :)

27

Диди

преди 8 години

До АнонименАко в Македония е по-евтино от България значи е възможен вноса на горива от Македония а такова нещо няма (Щеше да се разчуе ама друг път).

26

Диди

преди 8 години

До истинатаЛукойл държи най-ниските цени на Балканския полуостров. Те са толкова ниски че възпрепятстват вноса на горива. Така че и цените по бензиностанциите в България са най-ниските на Балканския полуостров.

25

Анонимен

преди 8 години

До ДидиТИ ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е МАКЕДОНИЯ ...За трети март ходих до Охрид , бензин 1 литър 95 там струва около 1.40 български пари, а в България над 1.80В Гърция е по скъп ДА

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГоривата ще поскъпнат още повече след около 30 дни. Това е моята прогноза.

23

истината

преди 8 години

До ДидиДидке , в повечето страни се продава с надценка от 3-4% , да не говорим че там данъците и акцизите са им по големи , само в България , рафинерията е решила да продава по евтино в чужбина , отколкото да го предоставя на търговците в страната и въпреки това , надценката им е около 10% -15% , което е три пъти повече от европейската .Единствено Марешки и тези около него продават с надценка до 10 ст на литър , всичко друго между 30 и 40 ст на литър печалба си слагат

22

Диди

преди 8 години

До АнонименГоривата в България са по-евтини от тези в Гърция и Македония. Така че зареждайте горива в България.

21

Анонимен

преди 8 години

ХахаахаЗначи три месеца бяха нужни да свалят малко цените , като се оправдаваха , че танкерите с горивото което продават е от по скъпите цени , а сега за 5 дни веднага отчитат , че петрола бил поскъпнал на международните пазари.Ето на това се вика наглост.

20

Диди

преди 8 години

До 222За Бога няма такова нещо.В момента печалбата на бензиностанцията е около 18 стотинки на литър като в тях се включват всички разходи включително транспорта.Колкото до цената на нефта - вероятно ще се покачва.

19

КУЧЕШКИ СЛЕДОБЕД

преди 8 години

НАЙ *** е че нито БАНКИТЕ нито БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ са БЪЛГАРСКИ нито МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ нито ГОЛЕМИТЕ ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ дори МОЛОВЕТЕ не са наши...единствената страна без банки телекомуникации бензиностанции и храна

18

Анонимен

преди 8 години

Еми да го вдигнат още малко пък ще си зареждаме от Гърция и Македония да ми ядат дедовия ако си мислят че ще ги храня.

17

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

16

ОПРАСКВАНЕ БРЪЖЕ

преди 8 години

Когато петролът се срина,нашите не намалиха веднага цените ЗАЩОТО ДОСТАВКИТЕ БИЛИ СЛЕД 3 4 МЕСЕЦА.НО сега,когато се покачиха леко на секундата вдигнаха ценитеДАЖЕ НЕ ДОЧАКАХМЕ ПЕТРОЛ 25 ДОЛАРА както е в другите страни а БОЙКО ДА ДАВА ОСТАВКАазНАПУСКАМ ЛЯТОТО СТРАНАТА 20-30 ЮЛИ СБОГОМ

15

цеко

преди 8 години

Петрола не се използва само за производство на горива. Как мислите кашкавала на цена 6,7,8 лева от какво е? Не се чудете има вече такава технология. Скоро ще започнат да правят и пилета. Спомнете си филма " крилце или кълка"

14

Диди

преди 8 години

Не горивата в България са скъпи а доходите на българина са малки.