248

Анонимен

преди 8 години

До Лесна работасмашно!!!

247

матросчо

преди 8 години

Малко ще се повторя в анализа, но е нужно - този ход е " с един куршум, два заека" - единият - по дабре да се разберат сирийците без някои да им виси над главата, а вторият - май шокошенко и харемаджията нещо са решили да правят едновременно, та, я по добре МЕЧКАТА да ги посрещне от собствената бърлога и вече свежа а не сънлива.

246

Анонимен

преди 8 години

До Лесна работаВ каспаров точка ру е обяснено защо путин се уплаши

245

Анонимен

преди 8 години

Защо ако не греша русофилите ни набиваха в главите че Путин отиде в сирия да победи над ИДИЛ и да отмъсти за руския пътнически самолет за санкт петербург свален от ИДИЛ над Египет?

244

man

преди 8 години

Живял съм 4 години като дете в Сирия, баща ми бачкаше в електроцентрала в Баниас, до Латакия. Беше по времето на бащата на Асад (Хафес), ранните ''80. Беше спокойно време, идилия. Безопасно навред, пътували сме с жигулката му с чужди номера из цяла Сирия без грам грижа за сигурността. Идилия.Разберете, нито Асад, нито Путин са лошите. Други са лошите, и не гонят демокрация!!! Жал ми е за поредната разрушена държава.

243

Смит

преди 8 години

За какво да седи Путин и да харчи луди пари още ? Равносметката е 3 бази и влияние в Средиземно море разположени С-400 , изчисти си старите бомби . Отново има влияние над цяла Украйна , не случайно Запада каза че Украйна ще влезе в НАТО и ЕС след 25 години хаха . Просто Запада и Русия се споразумяха .

242

Васо

преди 8 години

До моята молитва: По-конкретно какво можеш да кажеш за своето твърдение. Само не оная комунистическа мантра, че белогвардейците влезли в заговор да свалят правителството на Стамболов с най-черните монархо-фашисти в България. Щото аз мога да кажа, че с белогвардейците у нас са дошли високоинтелигентни хора на брой колкото сме си имали до момента. Или ще ги сравняваш с тая *** дето чакаме всеки момент да ни пуснат от Турция. 1926г в България при 5 500 000 население имало 19 700 руснаци.

241

Войната свършва...

преди 8 години

Европа ще се зарадва!? Ли. Може да се надява на спиране на имигрантска инвазия. Има и шанс за Меркел, която попадна в бежански капан. Икономисват 6 милиарда за Турция, част от които може да пренасочат на възстановяване на мирни процеси в Сирия.

240

рускоезичен

преди 8 години

На тез , дето се правят , че пишат на руски , някой руснак ако им прочете писаниците , ще се пукне от смях .

239

Георги Шопов

преди 8 години

Обяснявам на глупавите умните ракети вършат каквото трябва и където трябва.

238

до 646

преди 8 години

На 25 Април 1920 г Полша обявява война на РСФСР навлиза на 200- 300 километра в територията и и взема много пленници от които разстрелва над 20000. Е как числите Сталин можели да забрави това.

237

Анонимен

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКВинаги помагат да, особено ако ги поканиш и после не искат да си тръгнат. За справка виж Полша - 38-9 година, как са им помогнали да си ги разделят с техните германски приятели!Аман от заблудени русофили! СССР не е царска Русия разберете го най после!

236

цезар

преди 8 години

Защо Русия да държи войски в Сирия? след като показаха на света че могат да нанасят удари по терористите и от каспийско и от средиземно морета с крилати ракети без да може някой да ги види и засече. и то от разстояние над 15000 км.

235

НИЛАТС

преди 8 години

РУСКИТЕ ВОЙСКИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ ГИ НЯМАШЕ, СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ СИРИЯ?! ОТ АФГАНИСТАН НАВРЕМЕТО СЕ ОТТЕГЛИХА С 15000 ПО-МАЛКО! СЕГА ПУТИН ЗАСЕКРЕТИ БРОЯ НА ЖЕРТВИТЕ! СКОРО РУСКИТЕ ВОЙСКИ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯТ И ОТ РФ!

234

Велик стратег

преди 8 години

Логично!Постигна целта!Отмъсти на ЕС за изолацията в която го поставиха заради Украйна и срина рейтинга на Меркел като изпрати над милион бежанци в Германия. Браво Путин! Велик стратег!

233

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До очакване - НЕ защото към бежанците от Арабия и Африка ще се добавят и тия от рассия.

232

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Анонимен 663- лет через 40 россии не будет. Будет московское кяжество с размерьй Лихтенщайна...

231

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До да-Нещо много оклюман ми се вижда тоя "победител".Изглежда като да го е гонил смок...

230

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

РУСНАЦИТЕ ВИНАГИ ПОМАГАТ КОИТО ИСКА ПОМОЩ ОТ ТЯХ РУСКАТА ДУША Е ЩЕДРА. СВОБОДОЛЮБИВА.ПУТИН ПОКАЗА НА СВЕТА КОИ Е ТОЙ.КАКВА СИЛА И МОГЪЩА Е РУСИЯ....

229

да

преди 8 години

Русия се оттегля като победител и като фактор, контролиращ събитията.. на фона на това Америка никога не е била толкова безгласна буква, колкото е днес, а разпадаща се Турция е с дискредитирана и изолирана-шах и мат :) без да воюва срещу американци и турци - Русия ги разби..!!