11

Рюхо

преди 8 години

ха-ха-ха.Единствения свидетел на журналиста - не е допуснат в съда.Как ще я пуснат, нали ще влезе и ще каже, че поне част от написаното е истина.Да живеят българските съдии!

10

Джон

преди 8 години

"Междувременно бурски медии съобщиха ..."Да нямате предвид холандците, те са били известни като бури или бурски заселници. Или става въпрос за бурГАЗски медии?

9

Анонимен

преди 8 години

Този е от тия професори, дето ги произвеждаха на килограм. За него можем ли да кажем: "Ега ти държавате, щом аз станах професор." Срам и позор за нашата наука. Едни момчета с малко мозък попаднаха на точното място в точното време, а именно в силовити групировки, направиха пари, купиха си дипломи и сега преподават важни науки на децата на народа. Какво чакате от науката. Държавата на чалгата. Ето, затова моите деца не са в България. Защото тука всичко е много гнусно, чак ми се повръща.

8

Сарактум

преди 8 години

Българският Саракт удостоява с почетната титла "Сикаджия на Республиката" всеки научен специалист, бил той асистент, доцент или професор - бъдещ или настоящ, ако заема постове и административни длъжности в партията ГЕРБ и нейното правителство, управляващи и близки до нея съпридружни партии или е свързан по един или друг начин с членове на партия ГЕРБ в лични познанства и се ползва материално или интелектуално от тази своя връзка!

7

четящ

преди 8 години

Естествено,че е завършил като редовно е ходел на лекции и упражнения,явявал се е на изпити.Ей за това,като този реномето на образованието се срива.Знайни и незнайни мутри си взеха дипломи и скачат на всеки,който се опитва да покаже истината.Както винаги няма да има свидетели.Това стана норма на поведение.

6

Анонимен

преди 8 години

По страшното е , че повечето преподаватели уж професори и доценти са като този сикаджия . Преписват от чужди списания и стават професори . Просто е жалка работа . И тези обучават студенти и след това тези студенти като завършват стават безработни . И какво да научиш от такива преподаватели. Нищо но от сърце .

5

Виготура

преди 8 години

Ей мръши ска.пани, май забравяте, че точно по времето на червената хунта мутрягите бяха най-безнаказани и рекета, побоищата, отвличанията и убийствата бяха най-много. Точно след влизането ни в ЕС и НАТО дебелите вратове се покриха до 2003, когато Баце беше назначен за Главен му.тра на републиката и мутризацията започна отново.

4

Неук

преди 8 години

Според мен е притеснителен изказът на професора. Беден речник, ниско ниво на комуникация, лоша дикция, твърде зле подбрани изрази, показващи слаба четивна подготовка. Въобще мила родна картинка. Професор, който смислено изречение не може да генерира, но претенции за морална висота и академична извисеност, като за Нобелов лауреат има.

3

Анонимен

преди 8 години

А какво ще кажете за съдията?Аз освен че е продажник друго не мога да измисля.

2

НЕВАЖЕН СВИДЕТЕЛ

преди 8 години

твърди, че ТИКВАТА и ПАШАТА са БАНДИТИ с мин ало в СИК. Сега "уважавани" хора са станали. Единия Премиер, а дугият собственик на 30% от ЦЕЗ

1

Анонимен

преди 8 години

платил си е