6

Анонимен

преди 8 години

Най-малко 161 химически атаки са извършени в Сирия и всичките срещу подкепящите Асдад територии...Интерсно нали?

5

Анонимен

преди 8 години

Сирийското правителство е обвинявано, a западно - спонсорираните "умерени" терористи са извършителите...Виж кво нещо!

4

Марто

преди 8 години

Хамериканската демокрация не успя да прокара тръба за газта от Катар, това им е проблема, затова и демонизират Асад. Все по малко вратички остават за наглата политика на янките. Путин им обърка плановете. Сега, ако и Тръмп спечели изборите, ще стане много весело.

3

Анонимен

преди 8 години

2 ти още ли вярваш на това

2

Анонимен

преди 8 години

Приписват химическите атаки на Асад. Абсолютно не вярвам на това! Това е дело на тези, които ядяха сърца на пленници от правителствените войски! Години преди да се пръкне ДАИШ! Целта и на Тюркийето, и на САЩ, и на Саудитите, и на Катар - да разполагат със Сирия за прокарване на газопроводи и нефтопроводи където си искат и да изнасят както си искат! Но Башар им е пречка, затова го демонизират.Е, не мина номерът! Дойде горският и наведе порядък! Затова и него го демонизират, лъжат,като за световно

1

Анонимен

преди 8 години

"Организацията Сирийско американско медицинско общество заяви, че нейното изследване представлява най-подробното документиране на нападенията с химически оръжия в Сирия досега. Тя призова Съвета за сигурност на ООН и международната общност бързо да установят извършителите и да им потърсят отговорност."========="План Б" в действие. Свалянето на Асад от власт е идея фикс.