13

до 5

преди 8 години

Какъв виц бе, това си е самата истина. Оня ден ми се наложи да вляза в септичната яма, че имаше доста ... подпочвена вода . Е, оправих се ... без изолирбанд. Синът ми гледа, а аз точно това му казах - учи занаята, че гладен ще останеш ...

12

до 5

преди 8 години

Хахахаха, знам го вица! Жалко, че имаш толкова малко плюсове!

11

а

преди 8 години

Отивам на работа и шефа почва да плаче, че няма кадри. Казвам шефе виж тез хора какви гадни професии работят, а при тебе толкова хубаво ще намериш.

10

Анонимен

преди 8 години

До !Ами, пичове, борете се за правата си на работното място... Първо не ги знаете, второ ви мързи да ги научите и трето само бучите, а иначе се свивате зад бюрото. Точно като моите колеги.

9

аs

преди 8 години

После реване за квалифицирани кадри.

8

Анонимен

преди 8 години

сн. 4 - костюма на сладолед - да знаете (особено младежите) по Закона за безопасни условия на труд и по една наредба към него, това се води опасен труд! Така че, ако ви наемат за такава работа - искайте си договор, почивки на определеното време и минерална вода

7

аs

преди 8 години

Някой мисли, че казва нещо умно, а нарежда глупости(шефа). Най-трудно е на работника да ги изпълнява. После шефа се чуди защо бизнеса не върви и обвинява тъпия работник.

6

Анонимен

преди 8 години

Абе гнуснички са си, ама по-гнусно от руски тpол в бг сайт, работещ за шепа копейки, нЕма!

5

!

преди 8 години

Проявете малко професионализъм. Напишете по нещо за тези "професии". Част от фотосите нищо не означават, нямат пряка връзка с дадена професия. В други няма нищо гадно- масаж с масажор на спортист,да речем.Няма нищо по- гадно от това,да си на работа по договор за 8 часа,да те юркат да бачкаш по 12, да ти плащат МРЗ и да те карат да си подаваш молба за платен отпуск, който реално няма да ползваш, да имаш за работодател и/или шеф некадърен злобар.Понякога е по- добре да събереш на слона фекалиите!

4

Анонимен

преди 8 години

"Учи занаят, момче! Иначе цял живот ключове ще подаваш".

3

Андрешко

преди 8 години

Най - лесната работа е чуждата, най-трудната е моята !

2

Анонимен

преди 8 години

За това са учили, респективно не са учили, това са станали. И от такива професии имаме нужда!

1

ууу

преди 8 години

Снимка 18Мога и естествените кофички да им използвам.