45

Чистоводител

преди 8 години

Алооо, журналистчето. Гражданския договор е за определена работа за определен срок. Какви са тия почасови норми и изпитателни срокове? Май само пълним статията с глупости и заблуждаваме народа. ДАНС да им видят какви сметки плащат с тия 210 лева, да ги опандизват за укриване на данъци и да не ни занимават повече с тоя ***.

44

Анонимен

преди 8 години

Чета и се мая. ...Как може толко много идиотщина да има на едно място.

43

плетачът на дантели

преди 8 години

Всичко вече е толкова оплетено ,че разплитането е мисия невъзможна,ще се къса живо месо

42

777

преди 8 години

Къде му е трудовият договор с булдозериста? И в момента къде работи с булдозера и с радиостанцията?

41

мдаа трансцедентално

преди 8 години

И един мармот завива шоколада..........

40

Кина

преди 8 години

Ааа , и отговорните органи ... да ги срещнат дано торинковците в тъмнотооо !!!

39

К

преди 8 години

Бай Тодаре, по онова време тези илищяхя да са ги изяли прасетата в лагерите, или щяха да са ДС-та...ха ха ха - нищо ново под небето ...

38

Кина

преди 8 години

Срам и позор за държавността в България ! И от десет кладенеца с вода да ги измият, тези са заслужили показен разстрел поне ! Адвокати, простотии ... само допълнително дискриминират държавата като институция... Държиш се като ***, следва плащане за удоволствието във финикийски знаци, социално, обществено, гражданско положение !!! Точка. Без апелации !

37

Кина

преди 8 години

НЕ Анонимен, това е формата , в която насилствено набутват жертваното население в България. Проклятието им идва, а аз ги съжалявам, че твърде големи им станаха сметките дето отгоре им се начисляват.

36

11

преди 8 години

Брех, какви примерни момчета били тия!

35

Анонимен

преди 8 години

E този белия Мерцедес(джип),от новините съм го виждал да кара между лентите и "притеснява" други коли точно на околовръстното под Драгалевци.

34

Анонимен

преди 8 години

Такъв филф граждански договори няма при уговорено работно място и работно време. Румянка от ГИТ да не се прави на умряло куче ами да прати инспекторите и да го пропилеят. 15 000лв. за всяко човече с фалшив договор и да ги преобразува в трудови договори. Тоя кавал му се прави ревизия да имота и придобивките и на това какви данъци е платил и ще изгърми. После в панделата. Само че той е смешкото а патрона е някой политик или цяла партия, та е недосегаем. Даже и той да изгърми патрона ще остане чист

33

s

преди 8 години

Знаех си. Тука за няколко седмици ги изкараха бабаити, биячи, рецидивисти, престъпници. А те младежите били я домакин, я готвач. Разумно ще е БХК да ги обяви в номинациите за мъже на годината.

32

Цецо

преди 8 години

Пуснете ги незабавно. Това са избирателите на ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 8 години

При всичките наприказвани глупости от Борисов имаше малко истини които каза през годините и едната беше, че МАТЕРИАЛЪТ Е СКАПАН! Ей този убавец е представителна извадка на народа. Не говоря за интелектуалците, те са малко, говоря за ей този на снимката. Това е българинът! Тарикат, див, ***, нецивилизован, недисциплиниран, неспазващ каквито и да е правила. Бабаит пред слабия, мишка пред закона! За това и плажове не останаха, за това и културни паметници се рушат и баки фалират без следа!

30

Dino

преди 8 години

Vsichki v zatvora.Ako ne stane...pod zemiata.

29

Анонимен

преди 8 години

На Ториното всеки ден му се дава трибуна за изява, вече надминава и бащицата!Напишете статия когато държавата успее да се справи с такива герои на деня!Неговите мисли, версии и емоции никой не вълнуват!

28

debili

преди 8 години

Торино, Торонто....нап и инспекция по труда до дупка. актове, отнемане на лицензи и това е. И журналистите....спрете да давате трибуда на престъпници!

27

OLL

преди 8 години

Душици мили ...

26

Кремиков

преди 8 години

какъв торино какъв морино, марш в доменната пещ. кремиковци ще се прещълни с такива л.айна и пак ще заработи на пълни обороти