6

Анонимен

преди 8 години

RIP Тони...1-ви помощник-капитан от Варна бе въпросният "моряк" - много читаво момче. Без значение дали това е истината, или има скрити факти, никой няма да върне човека.На никого не желая подобен ужас.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПросто за ваше сведение .... джет и сърф се водят PWC или personal water craft и не виждам какво общо имат с яхтаТони Колев ни е колега от около 5 години мир на прахът му. Най-искренни съболезнования за близките и роднините му.

4

Анонимен

преди 8 години

По дефиниция и джет и сърф също се водят яхти , а като се замисля и кану също е яхта.А "яхтата" на този скромен човечец е по-голяма от търговски кораб и екипажа и е сигурно няколко стотин човека - ама е яхта! Иначе, жалко за нашето момче, но се е докоснало до богопомазаните и дано да си е поживяло поне.

3

Редакторо

преди 8 години

к'во се жалвате за снимката бе?Я па от де да знам к'во е яхта?Отидох в гуугле-то и пиша "яхта" и то ми върна "всяко плавателно средство което се използва за развлечение" !Е па тея ми се чини че се различат е па за това ги турих. Язе де да знам че на Он яхтата му мила на 5 етажа с 2 сутерена и че немала платна?!

2

да

преди 8 години

няма какво да се чудим на безумната снимка.. пак е добре.. тия де били като нищо можеха да лепнат и фотос на.. кану за по-добра визуализация на яхтата

1

Фотото

преди 8 години

Ей па снимка сте избрали ......