16

Гаров

преди 8 години

Съдебната ни система е богопомазана ............... като се тръгне отгоре надолу. Тази каста е с НАЙ-РАЗДУТИЯ ЩАТ в ЕС. Необходимо е малко козметика от типа на 30 % - намаляване на този щат.

15

teo

преди 8 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е БИЯЧИТЕ НА ТОРИНОТО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ НА ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ, ДА ГИ ПОСЪВЕТВАТ С МЕТАЛНИТЕ ПАЛКИ, ЗА ДА РАЗБЕРАТ ТЕЗИ АНТИСЪДИИ ДА ВЛЕЗНАТ СПОКОЙНО ЗАД РЕШЕТКИТЕ И ДА ИМАМЕ ЕФЕКТИВНА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА. ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ ТРЯБВА ДА СПРАТ СПОРАЗУМЕНИЯ С ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО СИДЕРОВ И УБИЙЦИ И ДА ГИ ПУСКАТ НА СВОБОДА!!!

14

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

13

Шаран БГ

преди 8 години

..........ЗАЩОТО Я Е СРАМ, ДА ГЛЕДА,КАК НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ВЗЕМАТ ПОДКУПИ !!!...

12

Шаран БГ

преди 8 години

НЕЗАВИСИМИТЕ са и недосегаеми, какво толкова? Противно на втората Божа заповед, какво е в църквите - икона до икона, че и статуи има в католическите катедрали!! И им се кланят и им служат. С недосегаемите и независимите е същото - те са ни Бога, те са ни Царя - "лабаво нема"!

11

Анонимен

преди 8 години

ЗАШО НА ТЕМИДА СА Й ВЪРЗАНИ ОЧИТЕ?ЗАЩОТО Й Е СРАМ ДА ГЛЕДА В ОЧИТЕ КОГАТО ВЗИМА ПОДКУП

10

Пешо

преди 8 години

Бе - все големи лразбирачи , бяха на власт - и какво свършиха - върнаха имотите на Кобурга, забогатяха , има една приказка - "Много баби - хилаво внуче" , та и темата за правосъдието... Нооооо за политизирането на съдебната система е безбожно прав - там пада яко мачкане и грандиозен натиск. Властващите едно говорят , ама - друго правят - точно чрез политическите квоти във В С С....така че не чакайте нищо добро

9

До ПОЗДРАВЛЕНИЯ

преди 8 години

Не си прав за Костов. Той просто премахна явния рекет и го направи нетолкова явен. Има само две заслуги въведе валутния борд за да не го изритат като Виденов и ни вкара в ЕС. Ако имаше и други заслуги още щеше да е на власт.

8

Анонимен

преди 8 години

От една страна младши съдии са младежи и девойки /в добрия случай обикновенни зубрачи, в лошия връзкари/.Те обикновенно нямат собствени семейства, живеят при мама и тати, един омлет не умеят да забъркат или да си сменят гумата на колата.От тях се очаква да имат мъдроста да правораздават.Няма как !От друга страна шефовете в правосъдието са меркантилни конформисти и чисти рушветчии, които са се клели във вярност на БКП и назначени от ДС.

7

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Най...високата задача на съдията е да...осигури на всеки онова,което му се...полага;на богатия-богатството му и на бедния-бедноста му.Анатол Франс

6

Анонимен

преди 8 години

А няколко думи за реституциите на крадливото старче?

5

Иван

преди 8 години

Ето това беше клопката за страната и народани от страна на Руснаци и комунисти. Във ВКС бяха поставени по конституция,още през 1990 година само кадри с минимум 15 год.стаж т.т. комунисти. Ха сега мърдай,да видим накъде?? Всяко прогресивно решение на министерския съвет и народното събрание се стопира от съда по заповед "отгоре" Не се ли усетихте досега???????????

4

апо

преди 8 години

"Най-силното време беше 20012007г." времето, в което ДПС-аро - монархо - комунистическата клика властвахте и налагахте новия морал - да се крадат не милиони а милиарди ( Милен Велчев и преструкторирането на дълга , БТК , ЕРП , Цанков камък , Белене и т.н. и т.н. ).По него време Д.Пеевски беше бос на младежкото НДСВ и в този период от крехко шопарче израстна до свиреп нерез.

3

Мехмед

преди 8 години

Кой каквото мисли занас Господ да му отвърне със същотото.Надоброто- добро на злото -зло.

2

ПОЗДРАВЛЕНИЯ

преди 8 години

Герджиков защо не променихте закона,когато любимото ви царче беше на власт?Всеки дава акъл,ама като е на власт не си мърда пръста в името на справедливостта.Благодарение на усилията на правителството на Костов(колкото и да го плюят)България излезе от блатото.ДС направи всичко възможно да доведе крадливият цар,за да се облагодетелства той и неговите другари.Превъртването на външния дълг от Велечев е само един щрих от съсипването,но угодно всички мълчат за царските далавери.Пълна амнезия.

1

анонимен

преди 8 години

2 адв колектив ни съсипва вече 26 години