11

Джон

преди 8 години

Това означава икономическа война срещу интернационалните еврейски банки, МВФ и Световна Банка и техен бойкот и бламиране. Докато кърлежите остават впити и смучат кръвта от организма, той е обречен на колапс, кризи и загиване. Кърлежите трябва да се извадят и да се смачкат за да може организма да се възстанови.

10

Джон

преди 8 години

"Те подчертаха, че съвременната икономика в голяма степен е стъпила на задлъжнялост, при която без инфлация или икономически растеж дългът се оказва необслужваем."Съвременната икономика е сгрешена фундаментално и обслужва лихварите които изсмукват жизнените сокове на обществото без да правят нищо. Колкото повече изсмукват толкова повече потреблението пада и рецесията и дефлацията нараства и дълговете стават невъзвращаеми. Изхода е отвоюване на националните монетарни системи от банковия картел.

9

Говедо

преди 8 години

Вечният лелеян от икономистите растеЖЖЖЖ няма как да се приложи тъй като природните ресурси са ограничени.Не можем да изядем и из*се*рем цялата майка Земя защото икономиката иска повишаване и повишаване на консумацията.

8

Ала-Бала

преди 8 години

Проблемът е крадливата европейска бюрокрация и нашествието на тестостероновите бойци насочени от САЩ. Развитието на ЕС е спряно за поне 10 г. САЩ отстраниха най-важният си конкурент! Радвайте се европейци. Питайте Кунева!

7

Анонимен

преди 8 години

А КАКВО Е СЕГА ЛИБЕРАЛЕ- ТОТАЛЕН ЛИБЕРАЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ!!! КАКЪВ ЛЕНИН, КАКВИ КОМУНИСТИ ТЕ ГОНЯТ?! ТЕ ВАС ДЕМОКРАТИТЕ ВСЕ ЛЕНИН И КОМУНИСТИ СА ВИ В СЪНИЩАТА. КАПИТАЛИЗМА СИ ОТИВА!

6

Анонимен

преди 8 години

И що чини тоз българин в предаването boom&намквоси по телевизият boom нещо си? Та чак и 2016 г. я пишат като химериканците.

5

Бирофест за републик

преди 8 години

ЕС е победилия Троцки в СССР. Вземаме парите на лошите и почваме да избиваме кулаците.После когато всички пари свършат се изпозастрелваме партийно ,а накрая бягаме в щатите.

4

Анонимен

преди 8 години

Десетелетието не е изгубено.Ислямското население на Европа се увеличи с 6 милиона.В исторически план такова нещо не е ставало с векове.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: А вие какво очаквате -вечен икономически растеж? А кой ще бачка?

2

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на мути загубихме не десетилетие а много повече цял континент.

1

112

преди 8 години

Тя и Европа не е вече устойчива,благодарение на своите политици Европа е потънала в тревога и несигурност.