21

Тинев

преди 8 години

Наистина само с хапчета не става!

20

Анонимен

преди 8 години

тая без спонсори няма да остане, просто момент в който ще си предоговори тарифите.Както и удобен момент на нови спонсори да влязат в играта.

19

до 15

преди 8 години

Няма как да се завърне. Годинкит се вървят, а тя не е първа младост. Това е спорт все пак! Нека си изчисти името и да си гледа живота. Нормалните хора я подкрепят. Който вярва на такива кирливи ризи е наивник за мен. Няма спортист, който да не пие нещо. Въпросът е кога ще се забрани един препарат и ще трябва да се замени с друг!

18

Анонимен

преди 8 години

Човека си е взел сутрешната доза бях прах и тръгнал да си прави ПР, докато сваля Шараповата - 2в1. А дано поне я прасне, след това навеждане.

17

Alinea

преди 8 години

Chudesna tenis raketa reklama "Samo s hapcheta ne stava"!:-):-):-):-):-):-)

16

ЧибаРашка

преди 8 години

Давай мамаша Маша - пабеда наша!

15

до 15

преди 8 години

Така е. За тези които не са забелязали, тече едно целенасочено омаскаряване на руския спорт. Това го забелязах още преди олимпиядата в Сочи (преди войната в Украйна). Тук няма нищо случайно и много лесно човек може да усети какво се случва - трябва просто да си отвря очите и да не е комплексиран кон с капаци.

14

Райфъл

преди 8 години

Дънките са със специален джоб за хапчета.........

13

...

преди 8 години

До БогомилБогомилчоооо.. във всяка силна държава спорат е "политизиран".. Ако си трениал повече от 10 г. спорт щеше да знаеш, че всички взимат медикаменти: и Сетефка взимаше и Йорданка и американците и ГДР-то и руснаците! Това е колело дето се е завъртяло не може да се спре! По-дълбоки са нещата обаче.. Въпросния "допинг" е руско лекарство. По искане на американците е включено в забранения списък след 10 г. Схващаш ли пиленце или да ти се обяснява още малко?..

12

Анонимен

преди 8 години

Докога ще я гледаме тая Маша.....с нищо не е интересна!

11

Анонимен

преди 8 години

На братята Уилямс тестостерона им е като на младия Шварценегер.

10

Анонимен

преди 8 години

Аха, някога ако вземат проба от братята Уилямс (не че ще стане), всички реактиви и уреди в лабораторията ще изфирясат. То бива тестостерон и анаболи, бива, ама тяхното е плашещо.

9

Богомил

преди 8 години

До АнонименРуският спорт, още от времето на СССР, както и в бившата ГДР, винаги е бил силно политизиран и форма на пропаганда. Трябваше д а се докаже превъзходството на съветския човек, днес на руснака над другите. Като не могат с други постижения дават мило и драго за тази реклама. Позволено и непозволено и разбира се допинг. Как е възможно близо 800 елитни руски спортисти да имтат еднакви болести ?Явно професионалния руски спорт е занимание за болни хора! Абсурд!

8

kOZELCHETO

преди 8 години

Адски *** ПР на джинсовите шефове... То като цяло да кръстиш марка за дрехи на огнестрелно оръжие... Яримерно чорапи-арбалет, шапка-базука и халат-гаубица е също толкова тъпо...

7

Анонимен

преди 8 години

Берлине тя таз мадама пие само шампанско по екзотичните острови а ти от кое панелно гето се плюнчиш

6

Berlin

преди 8 години

Машенка, пийни си едно самогонче като бял човек! За какво ти е да се дрогирваш?!

5

Анонимен

преди 8 години

Тоз Гришо е голям буннак че заряза това стегнато руско пиче

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Хайде стига с тази Шарапова.Добре че Гришата се...откачи,иначе с нейният пример за печелене с...непозволени средства и него щеше да...повлече.Вярно че сега Гришата пада,ама...чисто,без допинг и никой не може да го...обвини за това.

3

Berlin

преди 8 години

E, толкова ли нема кинти таа дрoга едни дънки да си земе?!

2

Анонимен

преди 8 години

Искам да съм дънките на Шарапова