10

чичо

преди 8 години

А можете ли да ми кажете, защо осъдиха Петко, при положение, че полицаите са изстреляли над 300 патрона в апартамента.

9

Анонимен

преди 8 години

Петко беше заплаха за обществото - правилно сториха, че му изпратиха барети.Нима забравихте, че този *** СТРЕЛЯ ПО ДЕЦА?

8

Анонимен

преди 8 години

Един полицай беше убит,а този Петко зорлем го направиха престъпник.Виновниците са живи и здрави и си пият кафето.

7

Анонимен

преди 8 години

Инцидент, поради липса на професионализъм и реално оценка на длучая. Трябва да има оставки и наказания, а не паметник. Поредната тъпотия.

6

Омир

преди 8 години

Йде сега да го канонизират и за светец...такива като него загинали по време на изпълнение на служебния си дълг са стотици но те остават в неговата сянка заради преекспонирането на случея...просто си е вършел работата и е изпълнявал заповеди за което е получавал заплата и куп превилегий...тук няма никакъв подвиг....подвиг е когато спасиш човешки живот с цената на своя без да си очаквал и искал да ти бъде платено....

5

Анонимен

преди 8 години

Много нелепост и с какво толкова беше страшен този човечец и майка му, че пратиха барети?

4

вересиите вересиите

преди 8 години

МОж ели някой д ами каже ас какво е залсужил този паметник?

3

Анонимен

преди 8 години

Издигат паметна плоча на загиналата барета?!?Подвигът на баретата - след нощен запой, той заедно с 30 бабаити нахлуват рано сутрин в къщата на пенсионер и болната му майка. Но срещат достоен отпор. Не плоча, а паметник за Петко, дал урок на самозабравилата се власт.

2

sttekata

преди 8 години

Майката на Шарков е права!!!Трябва да има осъден МВР шеф разпорфедил нападението (обстрелването) над обвиняемия и неговото жилище!Така не се прави!! Не се стреля безразборно по хората, нормално е да се защити!Има други методи за безпроблемно обезвреждане на обвиняемия! Много некъдърно и самоволно решение за действие! Нападаме и толкова, това да не е в Сирия?!

1

Анонимен

преди 8 години

"...загиналия барета..."Нова висота - не можете да съгласувате родовете в българския език. Като искате да пишете разговорното "барета", поне напишете "загиналата барета". И да - "барета" е в женски род, загиналият е мъж, ама като сте решили да го пишете - пишете го правилно...