50

Turkish Power

преди 8 години

Cenata shte platyat kurdite...Turciya ne pregovarya s bombadjii...Sultan Erdogan shte im dade polezen urok!

49

Turkish Power

преди 8 години

PKK...TERORISTITE POKAZVAT HARAKTER I ISTINSKOTO SI LICE! ...PREGOVORI ZA MIR S KURDITE SHTE IMA.....NO S DRUGI METODI!! TURCIYA SHTE OTGOVORI DOSTOYNO!!

48

Анонимен

преди 8 години

За съжаление кървавият кошмар е за обикновенните нормални хора от Анкара или където и да другаде.Ердоган в своя дворец от 1000 стаи,разположен на 200 000 кв.м и струващ 350 милиона долара е защитен и не му пука какво се случва с народа.Важното е да е власт.

47

Ще я върне с век

преди 8 години

Лощото е че пак обикновените хора,тези които пътуват с градски транспорт,опират пешкира,страдат заради грандоманските имперски идеи на ислямистаЕрдоган.Мустафа Кемал паша(Ататюрк) ще се върти в гроба като разбере,чевсичко за което се е борил и което е направил за връщането на Т-я в кръгана цивилизованите светски демократични държави,е било напразно,е билопрофукано с лека ръка от ислямиста Ерд.Западът ще снеме подкрепата сикъм Т-я заради политиката на Ерд.,на дали няма да е късно?

46

виго

преди 8 години

Ердоган сега ще обвини кюрдите , прекалено добре му върши работа този атентат за да не се осъмни човек !

45

SS

преди 8 години

и аз осъждам атентата! Той показва, че дните на фашисткия режим там са преброени. Най-добре е Еедохан и кликата му сами да се ометат, преди народът да ги отсвири. Иначе кюрдските партизани ще им разсипят столицата, както и т.нар. Истанбул, т..е. ще им осерат държавата непоправимо

44

Hranrt Dink

преди 8 години

She se kefa mnogo ako sashto se sluci i vav Bulgaria. Dai Boje po skoro !!!

43

Анонимен

преди 8 години

Да бе мирно седяло - не би чудо видяло. И на тази поговорка са ни учили турците, докато са ни клали и са искали да седим мирно и да свеждаме глава пет века. Сега им с връща. Пак повтарям - Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Има и други поговорки - Каквото сееш - това ще пожънеш.

42

Анонимен

преди 8 години

Българи, ако отивате в Турция, направете си ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ !

41

Анонимен

преди 8 години

Който и да е извършил атентата, целта е една - да бъдат обвинявани КЮРДИТЕ и от Турция и от господарите евроатлантици ! Американското посолство в Анкара е имало информация, че ще ИМА атентат ?

40

Анонимен

преди 8 години

Информацията е дадена на посолството от турските специални служби и то е предупредило американските граждани !?

39

Анонимен

преди 8 години

"Турция се превърна в обект на терористични атаки заради нестабилност в региона през последните години."Да не правят нестабилност в България с ДПС-то си и ще им е по-стабилно.

38

Анонимен

преди 8 години

Време е Османската империя окончателно да остане в учебниците по история и да се направи удобна и малка Турска държава, която да няма думата.

37

до 66

преди 8 години

какво търсела турската армия на сирийска територия - е,айде сеганашественик на чужда територия какво може да търси

36

Анонимен

преди 8 години

Дрън дрън. А турската армия какво търси в Сирия. Избива Сирийските Кюрди преди да са поискали автономия и преди да са имали възможност да участват в преговорите за Сирия, нали ? Какво очаквате. На война като на война. Турция сее смърт и ще получи смърт.

35

да

преди 8 години

Турция може да се прави на голяма работа само в сравнение с балканските държави,които са доста по - малки от неявъв всички други посоки обаче не смее да се обади,защото бързо я слагат на мястооще им държи влага боя,който ядоха от Израел,опитвайки да нарушат морската блокада - втори път не посмяха да се отворят на евреите

34

Анонимен

преди 8 години

Моите съболезнования. Ужасна новина.

33

да

преди 8 години

Турция е никоя за да казва дали държавен глава на друга суверенна държава е легитимен или не..нещо се пробват да играят големите игри на големите САЩ и Русия,но са много малкизабравиха къде им е мястото на послушен сателит,но кюрдите да са живи и здрави бързо им го припомниха

32

Анонимен

преди 8 години

Френският президент изрази солидарността на страната си с турския народ и се обяви за засилване на борбата срещу тероризма в световен мащаб.ЗАСИЛВАНЕ?!????!?-всеки път едно и също! ако беше в %, ми е чудно, колко щяха да са станали. керванът си върви, бамбите гърмят....

31

Анонимен

преди 8 години

59 Защо във ваше село не го ли знаете това , кой подкрепя през цялото време военнопрестъпника Асад като го снабдява с оръжие и финансови средства и всичко това заради базата си в Тартус и разбира се за да спре всякакво движение по южните газови коридори за да продължи Газпром да рекетира Европа ,а като бонус му дойде и бежанката вълна .