53

МАМА

преди 8 години

Заради годините прикарани на Гришо като дете в чужбина по турнири, му е липсвала явно майчина грижа, затова търси "майки" като Маша и Никол, а не свои връснички.

52

Жена

преди 8 години

Ей, жълтурковци, не написахте статия за ледения Петър Стойчев, значи!!!!

51

Анонимен

преди 8 години

До Факт 47Селски, сумите които цитираш са ПРИХОДИТЕ!!!Разходите за провансал като теб не се броят естествено.Аман от ***.Едва ли знаеш че когато приходите спаднат както е сега разходите са си същите.Така че САМО за 2016 *** е на МИНУС и то доста.Същото е положението и за 2015.А на 30-то място от реклама вземаш колкото да не пукнеш от глад.Така че вицовете за милионите е както и че Милен Хотелчев е бил вицепрезидент на голяма инвестиционна банка, само че там има към 10 хил. вицета

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 500Да си в топ 100 на тениса за мен е НИЩО!!Десетки хиляди са били в топ 100.И сега не е 26 а е отпрашил за 30-31-ви.И не ми пука къде са останалите бг удри-топковци.

49

Анонимен

преди 8 години

До Българин 52Какъв българин си ти от село бе каиш???!!!Аз съм българин а ти си селянин!

48

Иван

преди 8 години

Истина е една нашия Алфонс никога не е бил и няма да бъде талант,Талант е спортист на който не е проблем да смени тактика и бързо да натисне,Дъвенпорт била лекоатлетка станала номер 1 в тениса,Федерер чистач на корта номер 1 в тениса,Марчело Риос баща му забранил да тренира номер 1 в тениса,а нашия от 3 години маха ракета,и няма да постигне нищо,защото го виждам какъв е алчен,хитър и подъл с хора,да не говорим за жени,Исползвач,баща му беше такъв и той същия.

47

Българин

преди 8 години

Истината е една: Григор безспорно има талант. Но явно само с талант не става.Другото ............................... ?П.П.Сигурен съм, че всички или почти всички, "злобни" коментари, са породени от излъганите очаквания на хората за по-добре представяне на Григор. Един българин има редкия шанс да е сред елита но за съжаление "родната" ни закваска е по-силна от мечтите.

46

Xaxaxa

преди 8 години

Drisho pak se naaka

45

Анонимен

преди 8 години

Да си в топ 100 на тениса е адски много. Браво на Григор Димитров, че успя без подкрепата на държавата да стигне до 8-мо място, а сега е 26-ти. За сравнение следващите български тенисисти към днешна дата са 292-ри, 356-ти, 434-ти и 674-ти, а останалите са извън топ 1000.

44

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има дали *** е 26-ти или 28-ми в ранглистата, тя и Маша беше 1.

43

доктора

преди 8 години

Божеееее колко мъка Божееееее

42

Факт

преди 8 години

Ама вие сте съвсем боси. Всичко си го има на сайта за световния мъжки тенис.За кариерата си, Григор Димитров е спечелил от участие в турнири до този момент 6012963 долара, а само за 2016-та е спечелил 185992 долара. Това е само от турнири, а от рекламни договори само той си знае. Та, не завиждайте и не злобейте, ами се потрудете здраво, както прави Григор Димитров, и спечелете и вие милиони. И поправка - 26 в ранглистата, а не 28-ми.

41

до безпристрастен

преди 8 години

Браво,точно в десетката.Ще дойде миг и ще се запитаме,кой ,как и защо поддържа този субект.И ще се размирише.

40

Безпристрастен

преди 8 години

Тук доста фенове изписаха , че само защото искаме Български тенисист да продължи напред сме злобни душици и завиждаме на милионите му.Интересно колко точно милиона изкарва 26 в ранг листата, който редовно отпада вече в първите кръгове?Значи милионите са от спонсори..е кои ще пък да са те?

39

не е така

преди 8 години

Първи аз ще се извиня ако този палчо стигне върха.Но е е въпроса да си на върха,даже не е въпроса да стигнеш топ 10 .Въпроса е ,че Григор няма вече шанс да е на 1/2 финал или в топ 10.Причините са по долу. Григор не е Стоичков, мразен заради думите си.Григор е мразен в бг защото е поредния въздухар дето се мисли за спортист.

38

Факт

преди 8 години

Факт е, че Григор Димитров е в момента 28-ми в световната ранглиста, което само по себе си говори, че Григор Димитров не само яко тренира, но има и много добър резултат от тренировките му. Е, иска ми се и на мен да е на първо място, но съм сигурен, че и тогава ще го плюете по същия начин. Злобата и завистта са вродени на някои.

37

факт

преди 8 години

Григор отдавна не тренира,а просто като дребен бг субект се мотае из турнирите за някой долар.Гастербайтера на тениса.И не злобея,това е факт.На всеки турнир е той,защо?Защото просто го прави за пари и само пари.Душа в това дете няма ,явно няма и акъл........... Маша,сега тази Никол.Дайте по-сериозно.

36

Анонимен

преди 8 години

Нямаш си на идея какво здраво трениране има, за да стигнеш до 8-ми в световната ранглиста, както направи най-добрия български тенисист Григор Димитров. разбира се за дребните душици това е повод да са наслюнчат. Не по-малко се тренира и за да си в топ 100 или топ 200.

35

до 38

преди 8 години

Както казах не очаквам да ме разбереш,защото много отдавна си затъпял ти от злоба.Това е положението тук.Аз наблюдавам как се спортува на запад В една Сърбия,Словения.Швейцария.Това не са чалга клубове с мацки ,а здраво трениране.Затова света изкарва Жокера,Надал,Федерер,а ние ще си пишем из форумите.

34

Анонимен

преди 8 години

Май милионите, дето си ги печели сам Григор Димитров без никаква помощ от страна на българската държава, са ви трън в очите. Печелете и вие бе, без да му завиждате така злобно. Аман от гадни завистници.