25

анонимен

преди 8 години

дсб и милиционерите от бкп-герб как ли се чувстват избирателите им

24

Анонимен

преди 8 години

ДСБ са обречени на пълен провал, ако останат с ренегатите на Кунева, които излъгаха хората. Единственият изход за ДСБ е да изгонят партийката на Кунева, или да напуснат Реставраторския блок, който с Куневистите е напълно провален и дискредитиран. В противен случай няма да спечелят никакви избори и никой няма да гласува за тях.

23

граничар

преди 8 години

*** гледаш ли се когато си на фотос какво си вдигнал глава като гасък пред локва за какво се имаш следващите избори ще се загубиш и никъде няма да се появиш ще бъдеш следващия който ще мечтае отново да е депутат но ще си останеш само със спомена.

22

Аз

преди 8 години

Браво, не мога да повярвам че има един достоен политик и българин

21

Анонимен

преди 8 години

До ха-ха-хаМоето момче, живееш в голямо заблуждение, спри да четеш свинските медии ! Чудя се как може да има толкова заблудени хора като теб, затова и ще ни управляват само празни тикви !

20

тролгеносен

преди 8 години

Той банкянския още малко ще ти трае *** номера. Скоро ще ти бие шута.

19

Анонимен

преди 8 години

този все-повече ми заприличва на Барека-дрънка лъжи на които сам не си вярва.

18

Успех !

преди 8 години

Адмирации за депутатите от гражданската квота на РБ ! Адмирации и за Татяна Дончева ! Браво на партията ДСБ ! Тя е моралният коректив на РБ и политическият факел на зрящите и будни българи, които искат справедливост и нормални условия за живот в родината си !

17

Анонимен

преди 8 години

Радане, десните умряха. И знаеш ли кой ги уби? Ти и Иван Костов. Наглоста убива вярата на хората. Уж не сте съгласни с политиката на ГЕРБ а гласувате в едно с ГЕРБ.!?! Хората направо ви се чудят какъв е тоя цирк където го играете. Уж вече сте опозиция пък на вота гласувахте за ГЕРБ!?! Уж схе опозиция пък имате винистерство и минидтэр!?! Радане хората не сме прости и виждаме истината.вие сте патерица на ГЕРБ и с две ръце.

16

Анонимен

преди 8 години

17 Ох и тук ли си запознат както за Украйна и Сирия , гей скандал има само в празната ти кратууна

15

Анонимен

преди 8 години

18 А на теб какво ти разбира тиквата от духова музика

14

Даниел

преди 8 години

Това момченце освен да реве друго знае ли ? Като не му харесва, да излиза и да си хваща пътя. До вчера световно незнаен, сега реве нон-стоп. Издухан политик, но още не го усеща.

13

БГ

преди 8 години

си над почти всички политически партии, да ги накара да изменят на думата и подписа си, да пренебрегнат волята на избирателите си и да се обединят в огромно мнозинство срещу гражданите на собствената си държава" ТОВА Е НАЙ-ТОЧНОТО ОПИСАНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ В МОМЕНТА EVER !

12

БГ

преди 8 години

Партиите, начело с доминиращата партия ГЕРБ и основния и партньор ДПС, са се превърнали в бюра по труда, в листи на чакащите служба, в утъпкан път към лесен живот на гърба на данъкоплатците. В обществените поръчки се настани и утвърди невиждан картел, престъпен синдикат на шепа фирми, обслужващи партийни апарати и жълти медии с парите на жертвите си - на малцината, които успяват да произвеждат и да плащат данъците си с честен труд. В правосъдието, същият престъпен синдикат успя да наложи волята

11

БГ

преди 8 години

"В медийната среда властва Гьобелсова пропаганда срещу всеки, който заговори за промяна. Пропаганда, поддържана от външни сили, от вътрешна мафия, но и от парите на данъкоплатеца, с които властта, без да провежда дори обществена поръчка, си купува комфорт. И нашите представители във властта - съжалявам да го кажа - не правят изключение от тази практика. В администрацията проникването на управляващата партия е достигнало нива, непознати дори в годините на късния комунистически режим.

10

Наблюдател

преди 8 години

Дори неразбира колко е прав - то РБ от есента го има само по TV

9

Анонимен

преди 8 години

Кви са тия турски *** във сайта?!

8

Анонимен

преди 8 години

ПРОБВАЙ СЕ В ЛЯВО,ТАМ ТИ Е МЯСТОТО СРЕД КОРИФЕИТЕ СТАНИШЕВ,***,И МНОГО ДРУГИ ЗНАЙНИ ВОЙНИ НА ТИХИЯ ФРОНТ.

7

циника

преди 8 години

Прав си Радане! Никой не го интересува къде ще бъдете! Маловажни сте!

6

Анонимен

преди 8 години

Не.кадърници, които мислят само за себе си сте вие... за собствения си джоб, нищо повече...