14

Бай Иван

преди 8 години

Каквото каже Станишев е измама!

13

Наблюдател

преди 8 години

А в " Шенгенската зона" щъкат милион и половина от всички краища на Света без документи! "Страхотна" зона просто "супер"!

12

Анонимен

преди 8 години

А знаете ли, че много от инвеститорите избягват България именно защото не е в Шенген и трябват специални визи за да работят у нас. Това ограничава инвестициите и развитието ни.

11

Анонимен

преди 8 години

Политиците говорят само глупости.

10

DreamTheater

преди 8 години

Докъде стигна делото срещу този лъжец?!

9

Анонимен

преди 8 години

На срещата с кого сер.ГЕЙ Станишев ще отговори откъде- и къде - са милионите долари на другаря Д.Станишев- може би баща му?

8

За влизането

преди 8 години

До Анонименв нато трабанта на паси и съсипване на българската армия и унищожаване на голямо количество МИГ- 29 с картечници от дронове сега пък другото Ционистче сатанишев се готви да ни тури още един хомот "шенген"

7

Това не значи ли

преди 8 години

До baiслагайте на българите хомота на шенген ти му викаш беш от еу то вика тури им хомота шенген

6

А как

преди 8 години

До Анонименда повярваме на тебе понякога крадеца вика дръжте крадеца

5

от 12

преди 8 години

Нямам нищо против да сме с РФ или ЕС или Марс ако трябва, но не става с такива тъпунгерлици майна. Елементарни, алчни и много глупавии ***, които ако не захапят сега някой лев, след това доживотно ще мизерстват. Не може държава да се управлява от пожарникар, един *** който и жена му не може да го гледа, физкултурник, тракторист, социолог и фес...Такава държава беше НРБ, как тези... от къде тези *** се взеха в този комсомол не знам...

4

Анонимен

преди 8 години

Серго захапа и той от голямата евро баница и почна да ги разправя и проповядва едни...Оффф само измикяри по тази власт. По-точно български измикяри от класа...Щирилиц, кви червени мутри? Тези *** ще станат и кафяви ако трябва, но да са на власт! Червени мутри, сини демократи и дрън, дрън. Абсолютни ***. Едно време на другаря Живков се кланяха и само се чудеха как да го свалят от власт, защото глупавите *** си мислеха, че и те ще могат като него. Тези са просто *** и нищо повече.

3

Анонимен

преди 8 години

Тая Килъри с "големия" опит в политиката не беше ли втора цигулка по времето на Клинтън...А една друга-сражантка беше пред нея-първа флейта.хахаха

2

БАЙ ТОШО.

преди 8 години

ГЛУПОСТИ!НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ШЕНГЕН?!

1

Анонимен

преди 8 години

Този отново изпълзя!