62

тя

преди 8 години

Кой доведе до тези неравенства? Милиардери и милионери срещу пенсионери с 200 лева и работещи с 400 лева!?

61

да

преди 8 години

Принципа на един бивш социалист и настоящ коунист: Общото е НАШЕ, а моето си е САМО мое. При соца нямахме нормални човешки права, при капитализма, дето го градят бившите социалисти или социопати, все тая, нямаме пък икономически права. Въобще това партийните велможи и бившата номенклатура при всеки строй са свикнали да ни вземат каквито права могат да отнемат. Търпете ги, търпете......Общото е тяхно,по социалистически, а моето си е мое , покапиталистически - и те не могат да се определят какви

60

Джон

преди 8 години

Миков слушай, прогресивното подоходно облагане е добре, но няма да реши въпроса с убийственото неравенство между шепа богати и мнозинство бедни които чрез картелни споразумения се държат на ниски заплати. Направете така, както е правено в италианските търговски градове държави - бизнес да се прави само чрез съдружие, всички работещи във фирма са съдружници и получават дял от печалбата. Така и ще са мотивирани да работят и всичко ще е честно. Това не е комунизъм, това е много по-добро.

59

Анонимен

преди 8 години

PO VREME NA UPRAVLENIETO NA ORESHARSKI BALGARIA NAPRAVO PROZAFTIAVASHE.

58

Как Сийка

преди 8 години

Абе,Миков,по ваше време да не би да бяха по-малко убийствените различия?! Аз поне съм съв ременница на много събития и мен не можеш ме преметна! Имайте поне малко срама,бре!Когато не сте на власт отваряте усти като ханджийска порта,а когато командвате все другите ви криви и виновни..ха-хааааааа?! Много ви иде отръки да намирате кусури и да ги изтъквате, но защо не виждате вашите?! Не ставате вече за нищо! Хайде,ходете си!

57

Защо?

преди 8 години

Защото си Социоуист ли бе, чиче?? С Орешауката не можахте ли нещо да направите, че сега пак?Не се напъУай, да не се оуакаш.

56

Ха,ха,хаа.Що , Мишо.

преди 8 години

.....ПО ВРЕМЕ НА СОЦА /-ПРИ ТАТО/......БЕХТЕ ЛИ ..."ПО-РАВНИ"--ТОВА КОМУНИСТИТЕ...??!!!

55

do 70

преди 8 години

До АнонименКажи ми може ли партиен апаратчик или обслужващ партийната тоталитарна върхушка да строи капитализъм по западен тип? Той познава само тоталитарните методи на управление и да разполага с общото. Не е свикнал на конкуренция, затова и доведоха мутрите. А без конкуренция - няма развита икономика. Чалга, мутри, преразпределяне, убиване на конкуренцията-каква икономика е това? Грабеж е.

54

не вярвам

преди 8 години

Миков , лицемерно е да плачеш за социалните разлики като повечето милионери и милиардери са червени -другаря ти Гергов ,другарите Станишев ,Първанов ,Донев и тн и тн

53

А'ре па тоа!

преди 8 години

К'во се е лепнал за таа нравственост! Я гле'й само к'ви тиквета сме завъдили!

52

NACO

преди 8 години

Чак сега ли РАЗБРАХТЕ,г-н Миков??? Ето за това трябва да си ХОДИТЕ!!!

51

аз

преди 8 години

тоя НАИСТИНА без да е учил ЩЕ СТАНЕ ПРОФЕСОР СЪС ГОДИНИТЕ, пропаДнал пияница

50

Въпрос

преди 8 години

Някой знае ли някой бг. олигарх да продава евтино така, както продават в България западните вериги? Нито Огнян Донев дава евтино лекарствата, нито горивото ни е евтино, нищо. Фантастико е на комунисти, ама и там не продават по-евтино от Lidl и Kaufland. Така че бившите комунисти ограбиха държавата и се държат още като господари на този народ, доят го и го стрижат както преди. Бяхме роби при соца, а сега сме пак роби на същите господари, само че икономически.

49

извод

преди 8 години

Тези, които не успяха да изградят комунизма, станаха социалисти и капиталисти. Некадърното си е некадърно, както не изградиха социализма, така не се справиха и с капитализма. Като не ставаш за едно, не ставаш и за друго. И парите взеха наготово от държавата и пак капитализъм от западен тип не създадоха. Това да ходи по затворите и да връща заграбеното.

48

до 60

преди 8 години

До ЧестенДа кажем взели парите от държавата хората на комунистите, другарите бяха назна нчени за милионери. Но защо, защо тези милионери не са като онез западните- дето СЪЗДАВАТ И ВРЪЩАТ В ИКОНОМИКАТА? За 25 години какво върнаха другарите милионери в икономиката, какво създадоха. Нищо...корупция, безпереспективие, всичко внасяме, за да живеем. и БЯГАМЕ защото тук е трудно за живеене. Какво направиха другарите - милионери, поне дали върнаха за 25 години разграбеното обратно? Глозгане и глозгане.

47

Честен

преди 8 години

ДругарЮ Михов, наиграхте се на комунисти и станахте социалисти , бизнесмени и е-еш ли му майк-та какви други.Вашата БКП хвърли в беднотия и нищета милиони българи. Да ВАШАТА БКП, защото болшинството от ЧОРБАДЖИИТЕ сега станаха богати с пари дадени от БСП.*** дано, вашта ***......

46

Анонимен

преди 8 години

Имаше една комп.игра цивилизация, та в тази игра ако не се грижиш добре за народа си - губиш

45

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли, че робите са имали проблем с възпроизводството?

44

ДОПИТВАНЕ

преди 8 години

Желаете ли забрана на БСП и АТАКА? ДА +НЕ -

43

Анонимен

преди 8 години

Няма защо да търсим виновници у нас или в чужбина, нещата са ясни и за първолаците - няма да ги стигнем хамериканците и хевропейците