10

читател

преди 8 години

Браво! Милиционерите, заедно с т.н. прокурори, се издигнаха до нивото на квартални инспектори.Страхотни разследвания!А за КТБ разбира се няма виновни.Няма и да има.

9

Ала_Бала

преди 8 години

Цветанови операции като в първия мандат. Много шум за нищо.

8

странно

преди 8 години

Това че са задържали някои по подозрение не значи че е той!асо не са свършили работата както трябва и не са събрали годни доказателства нищо няма се получи пак!Рано се хвалят твърде рано....

7

цирк мвр

преди 8 години

Бравооо,след огромния натиск от хората са разкрили три убийства!?ами ако не бяха показани тези зверства по телевизията и пресата?нищо нямаше да се случи както при много подобни случай. нали....

6

лъки

преди 8 години

Имаме 2 стари самолета , 1 стар хеликоптер и ...МВР разкрило 3 убийства , може би. И в ЕС да сме нищо НЕ ИСКАМЕ да променим. Всички политици работят на празен ход....от това нищо не произлиза. Но по-важно е да се подиграват на другите страни и после това им се връща.

5

Анонимен

преди 8 години

Банкянския убавец, да не ми строи пътища, а да започва строежа на нови затвори. Че тази престъпна ***, регистрирана по петдесет пъти, трябва да е в затвора до живот, а не да извършват престъпления, след престъпления, а полицаите да съобщават че поредният убиец им е бил познат, и е със сто регистрации. Ми то по-добре им раздайте бланки за саморегистрация и разпускайте полицията.

4

Анонимен

преди 8 години

Обаче по ниво на битови престъпления сме категорично първенци в Европа, ужас....

3

ha ha

преди 8 години

Похвалете се като ги осъдите адекватно, до тогава само пушилка дигате.

2

Другаря Прашо

преди 8 години

Олеле. Миееерету съ фали. Има ли с какво? Докога ще ни избиват разни питекантропи, докога?!!!!

1

Манго без окови

преди 8 години

И това ми било повод за радост , значи!!!!