48

Живот

преди 8 години

Еми депозирайте в застраховка живот бе хора..

47

Говедо

преди 8 години

Време е на лихварите да дигнат всЕкакви такси.Като стадото неще и неще "изгодните" кредити с ГПР над десятката.

46

Когато

преди 8 години

ни нагази кризата, предизвикана от същите алчни банкери, ми качиха вноската на два пъти, сега вместо да я намалят, дебелеят от моите лихви, но и аз ще ги сюрпризирам пролетно, предварително погасявайки целия кредит. Да го духат богатите!

45

Майк

преди 8 години

Пълен бойкот на лихварството, точно така. Хората научиха горчивия урок известен от древността, че лихварството е зло и не трябва да стават длъжници на кредитори и банки.

44

Ала_Бала

преди 8 години

ЦЕБ записва в комютрите всеки месец по 80 000 000 000. Пари като щума, никой не ги иска. Магазините пълни със стоки, никой не купува! Що е то? Обикновена криза на свръхпроизводаство!

43

Анонимен

преди 8 години

6to BNB ne dava direkno na xorata krediti za 1% lixva ami dava na bankite ta posle nas da ni derat x 15% dori i na gore

42

Анонимен

преди 8 години

когато банките са пълни значи икономиката не върви, бизнеса се страхува и не рискува,всеки си е скатал парите и не предприема нищо,за всичко това е виновна политиката на страната,която е поставила гражданите си в страх от инициативи.В такива моменти вървят само бизнесите на властта и сигурно това е презумцията - да нямат конкуренция

41

Крив макарон

преди 8 години

"Мирише" на смяна на парите

40

пишман депозант

преди 8 години

Това са депозити на българите в чужбина, защото тука са много малко тези, които могат да спестят нещо. Само не разбирам защо им трябва на тези хора да спестяват в България, при положение, че живеят другаде? Най-вероятно мислят да се върнат тук един ден, а част от пращаните от тях пари, отиват за поддръжка на жилищата, в които ще живеят на старини ... Това е нещо като застраховка за тях, защото няма как да знаят колко дълго ще получават добри пари в другата страна.

39

Ф.С.В

преди 8 години

Аз това го говорих още преди 5 г -Думата банка е нещо лошо гадно и създаващо клошари -а думата кредит е нещо измамно с малък шрифт с променяща се лихва всеки месец и винаги в полза на "великата банка"-Самите банки в алчноста си си създадоха този "прекрасен" имидж - А сега ревът трогателно колко много депозити имали и как трябва да плащат лихви-Но и те го измислиха -фалит и чао на парите на вложителите) Ако погледнем "по дълбоко" ще видим че 16 милиарда нов заем всъщност са парите на БГ вложители

38

до 58.. истината е .

преди 8 години

че КАТОЛИЦИЗМЪТ забранява лихварство и затова евреите са се занимавали със заеми ,тъй като тях не ги е касаело, защото същата тази религия е гледала на евреите като на второ качество и ги е преследвала (лъжата ,че са предали и убили "Спасителя")..

37

Сп???нс

преди 8 години

"Ликвидност" е втората по противност чуждица ,НЕНУЖНО използвана в последно време (сурогатна е на първо място) . В испанския език означава свойство на liquidos (течности) .Миналото лято си дадох сметка че е невъзможно за видиш "Зъболекарски кабинет" вече е "Дентална клиника" .. Звучи ПРОФЕШЪНАЛ , също като този банкер ,дето от чета два пъти казаното,че да му хвана словореда и смисъла

36

хехе

преди 8 години

До грабежСамо при ГЕРБ ли са имали облаги?! А 1997 като окрадоха милиарди тогава кой беше ?

35

Т2

преди 8 години

До до Т2Благодаря за момчето :) Аз съм много далече от банковия сектор и от България последната година. От 15 години без кредит не съм живял даже и сега ще тегля нов :) Ами ти си точен пример за моето твърдение - не работиш с БГ банките, защото не са банки като банки :)

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33За тъпчовци като теб лихвата е престъпление но за предприемчивите е "мана небесна".Така че подкарвай говедата на село и изключи компа!

33

Анонимен

преди 8 години

До ККточно

32

Анонимен

преди 8 години

Сиреч пак спят цацаратурата и ония от булевард Черни връх

31

грабеж

преди 8 години

Оказа се че при управлението на партията ГЕРБ,банките са получавали големи облаги платени от народа,интересно с колко са финансирали партията за благодарност банките!?

30

Анонимен

преди 8 години

.айфайзен за гола вода за обикновените клиенти.

29

ужас

преди 8 години

Най бедната страна в ЕС с най високи такси и лихви,чуждите банки грабят българския народ и изнасят награбеното, с помощта на управляващите политици!!!