19

Анонимен

преди 8 години

Просто най-накрая ЦРУ е обърнало внимание, че в един от натовските му съюзници си е таковало такованата от руска агентура, и руски монополи и са кръцнали със заби да се поизрине.

18

Баба Меца

преди 8 години

Едно нещо пропуска да ни каже г-н Дончев. А може би не иска? Е, ще го кажа аз. Г-н Дончев, това, което вършите в момента е хвърляне прах в очите на хората. При вас това е "борба" със собствената ви сянка, а с нея никой не се е преборил. Вашето управление отдавна е станало синоним на корупция, и първия път и сега. А тия широко рекламирани "акции" и "удари" по тоз и оня са само за парлама пред брюкселските зелки, че май парите взеха да ви се изплъзват от алчните ръчички. Как ще изтървете келепира?

17

Анонимен

преди 8 години

До ...Просто вашият клиент е бил прекомерно наивен да повярва, че у нас има честни конкурси и честно спечелени такива. Не е успял да вдене, че се дели с "възложителя". А кой е той? Ами един колега по-долу е "намекнал" с ника си и е посочил необходимия процент за спечелване на такъв конкурс...

16

...

преди 8 години

Преди години (първия манадат на ББ) имах клиент, който трябвше да започне като подизпълнител на голям фирма при първия лот на Срума. Човекът премести цял бетонов център на 350км с цялата техника и хора. Стоя един месец без да работи при подписан договор и извднъж му казаха да си събира нещата и да се връща. Без обяснение, без предизвесите. В крайна сметка беше около 250хил лева вътре и до ден днешен не е участвал в никакво дъравни, общински или други поръчки. Та, това е милата ни Родина.

15

...

преди 8 години

Интересно мие, когато фирмите, спечелили обществените поръчки обжалват спирането им пред съда и същият този съд отсъди, че са спрени неправомерно кой ще палща неустойките? Ааа, сетих се аз и вие. Със сигурност има корупция, със сигурност има задкулисие, но поръчките са спечелени според закона, колкото и лош да е. Учасниците са се бръканли едни пари за банкови гаранции, подогтовка за започване на изпълнението и пр.

14

681

преди 8 години

Тия жалки кло*ни що не си кажат че мафията от Бр*ксел им спря парите, а ми правят на съвестни?! Типичене пример за "Дяволът чете Евангелието!". Поредната порция кафяви рози по чите на хората!

13

Анонимен

преди 8 години

Лошото е не, че сте си спрели, а че преди това сте ги пуснали! И така е било 6г., нали? Беднотията и контрастите са като в бананова република, защото кражбите са потресаващо големи-все в милиарди.

12

Тиквата

преди 8 години

Искам това да послужи за назидание на всички ви. Щом кажа, че 50% са за мен, значи са за мен. Казах!

11

Анонимен

преди 8 години

Пари, пари няма. Държавата клекна господин Министър

10

смЕх

преди 8 години

Не бе не е PR само хвърляне на прах в очите ха-ха.

9

Анонимен

преди 8 години

До ЛИЧНО"Моделът" ГЕРБ, ако това хаотично управление на г-н Борисов може да се нарече "модел", не е просто изчерпан, той е ВРЕДЕН в самата си същност. От самото начало на "управлението" на тази ОПГ, държавата се управлява като мафиотска структура, с Капо и "лейтенанти"-изпълнители на волята МУ. И "войници" надолу по стъпалата на властта. А сега Капо-то е решил да покаже, къде на нас, но повече на "шефовете" от Брюксел, че не е такъв какъвто го знаем и ние и те. "Борим корупцията"-мижи да те ...

8

men

преди 8 години

Не са се разбрали просто кой колко да *** .... или сега му е хрумнало на някой защо пък да не пренасочим още някое милионче в правилната фирма. Кой го е грижа за народа

7

Анонимен

преди 8 години

Няма ли някои журналист да се престраши и да снима как живеят ''народните избранници'' , вили , имения , почивки ? та ние незнаем нищо за тях 2ри мандат вече управляват , що за хора , не че си нямам собствено мнение но ...

6

Анонимен

преди 8 години

Кой ли ви вярва , народа не ви иска първия мандат като бъхливи кучета ви изгониха

5

Идеалист

преди 8 години

Долна мутра!

4

експертно становище

преди 8 години

Ако герб се бореше с корупцията, върхушката на Герб щеше да си признае ,че не може да я овладее на високите етажи и да си хвърлят оставките!

3

Анонимен

преди 8 години

Да бе! И аз това казвам - вашето е борба ЗА корупция!

2

Анонимен

преди 8 години

Под модела ГЕРБ едно скъпо платено тяло ли имаш предвид?

1

ЛИЧНО

преди 8 години

Нямам нищо Лично срещу Борисов и ГЕРБ .Но как така се получава че когато *Гадните Комунисти* в лицето на Станишев и Първанов ни приеха в НАТО и ЕС и Дълга на България към частни банки беше малък и заплатите бяха високи - бяхме зле .Сега Борисов е на власт от близо 20 години и Дълга е Огромен , безработица , глад , ниски заплати , високи цени - добре сме .Не мислите ли че модела ГЕРБ е Изчерпан и вече пречи ?