42

ЛИНА

преди 8 години

Защо имигрантите,решиха да превземат Европа .Отговорът е много ***.Да се превземе Европа но този път,Сюлейман Велики ще я превземе без бои.Защото тя сама ще падне в краката му.Защото политик означава да миспиш стратегически,с главата си ,а не да караш компютъра да мисли вместо теб.

41

Алекс 1

преди 8 години

До Shark Защото, в Китай, да речем, ще ги впрегнат в работа - там народът работи, ЯКО, там има дисциплина и ред.Там имат "добри" лагери и затвори, а оризовите полета са безкрайни...Да идеш в Китай като бежанец, означава да си сложиш три таралежа в мързеливите арабски *** и да забравиш мечтата за лек живот и социални придобивки. Същото е и, ако тръгнат за Русия - сибирски студ, безкрайна тайга, а лагерите ,от царско и сталиново време, пак в Сибир, разбира се, още си стоят.

40

bobo

преди 8 години

По-дпбре да направят обратен завой и право в кочините откъдето изпълзяха.

39

Shark

преди 8 години

Абе защо тея "мигранти" не поеха на изток, към Индия, Китай, Русия?? А?? Сигурно защото знаят че там по границите първо стрелят после питат кой си и какъв си. А пък ако имат късмета да ги пуснат, т.е. имат изрядни документи, от тях се очаква да си намерят работа, жилище, т.е. да се оправят сами, а не да лежат на гърба на социалната им система. А тези търтеи не са свикнали да работя, те са некадърни и мързеливи. Кадърните и образовани сирийци отдавна се качиха на самолети и като цивилизовани хора

38

Кина

преди 8 години

Да завиват на обратно откъдето са дошли въпросните НАШЕСТВЕНИЦИ !

37

Анонимен

преди 8 години

Мигрантите знаят накъде са тръгнали и нямат нужда от вашите напътствия!

36

Анонимен

преди 8 години

Мигрантите не бягат от война.Ако бяха от Сирия,ОАЕ и Саудитска Арабия са им на една ръка растояние.Там да отидат.Тези които нахлуват в Европа са всякаква мързелива *** безпаметно размножила се от Афганистан,Пакистан,Ирак,араби от цяла Северна Африка,които Ердоган събра в Турция за да рекетира Европа за пари и отмяна на визи.Тук в Европа няма да намерят спокойствие,ще са противопоставяни от политиците на европейските народи и изхода няма да е щастлив за никого.Пътят им е единствено обратно.

35

Анонимен

преди 8 години

СПРЕТЕ ТЕЗИ , КОИТО ГИ ПРЕВРЪЩАТ В БЕЖАНЦИ ! ТОВА Е СЦЕНАРИЙ НА "СВЕТОВНИТЕ СИЛИ", КАКТО И СИМУЛАЦИЯ ЗА "ГРИЖИ" ТАКИВА НЯМА !ТЕ РУШАТ ПОВЕЧЕ , ОТКОЛКОТО ТВОРЯТ , КАТО ПЪРВОТО СЕ ПРИКРИВА , А ВТОРОТО СЕ ДЕМОНСТРИРА ! МАНТАЛИТЕТ НА АНТИХРИСТА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЪЖЕ , А ПРИ РАЗКРИТИЕ ЗАПОЧВАТ ДА СИ СЛУЖАТ С НАСИЛИЕ , КАТО ДО ВТОРОТО СЕ ПРИБЯГВА НЕ ВЕДНАГА И НЕ ДИРЕКТНО , А ЦЕЛТА Е ДА НЕ БЪДАТ РАЗКРИТИ ! ДУХОВНИЦИТЕ СА НАЯСНО С ТОВА! БОГ ДА Е НА ПОМОЩ НА ЧОВЕКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ! САМО МОЛИТВИ СПАСЯВАТ !

34

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС СА ПРЕВЕЛИ ПАРИТЕ В СМЕТКАТА НА ТУРЦИЯ ,НИЕ ЗЯПАМЕ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ В СЪЩИЯ ДУХ

33

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

ВИНАТА Е НА УБИЙЦИТЕ НА АСАД И ...ВОЙСКИТЕ НА ПУТИН!!ТЕ --СИСТЕМНО ИЗБИВАТ МИРНОТО СИРИЙСКО НАСЕЛЕНИЕ И ПРАВЯТ ЖИВОТА МУ НЕВЪЗМОЖЕН В СИРИЯ!!!АСАД И ПУТИН --СА ПРЕКИТЕ УБИЙЦИ в СИРИЯ!!!!!!

32

Харун

преди 8 години

Демокрацията е виновна, и Русия.

31

Ха,ха,хаааа....33

преди 8 години

Молете се и палете свещи .....за да не изберат БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ....!Усровците по границата , нема да могат да ви защитят .Никой няма да стреля по гладни и змъчени жени и деца.НИКОЙ НЯМА ДА СТАНЕ УБИЕЦ и ПРЕСТЪПНИК -----ЗА ДА ЗАПАЗИ ИМАНЕТО и ПАРИТЕ ...НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ -КАПИТАЛИСТИ ОТ БКП/ДС....!!!

30

Анонимен

преди 8 години

Европа ще оцелее така или иначе, но няма да е същата. Кой каквото видял, видял.

29

Анонимен

преди 8 години

Предлагам на арабелите нов маршрут, маршрут Фашингтнон, за по преко през Лондон. Стъпите ли в Енгланд казвайте, че сте пакита и никой няма да реагира. Верно, малко ще ви е кофти, че се определяте като роми, но като им гръмнете Биг Бен и Тауър ще тържествувате като Салахадин Велики пред Йерусалим! После Фащ, там много сграда, много бетон, бая работа ще ви се отвори, но Айман Зуакири щом ви е заповядал, изпълнявайте.

28

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 8 години

ЕВРОПА ИМА ПАРИ, СТОКА , ИДЕИ , КАДРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ И ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТАЗИ КРИЗА!ЕВРОПА--НЯМА НИЩО ОБЩО С.... "ПУТИНОВИТЕ ПАРТИЙНИ МОНОПОЛИ" и ДИКТАТУРАТА НА ХОРАТА ОТ КГБ!ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДНИЯ ПАЗАР-----ВИНАГИ ЩЕ ПОБЕЖДАВАТ УСРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ ДИКТАТУРИ!ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗВА , НЕПРЕКЪСНАТО........!!!!!!!ХЛЯБА И СВОБОДАТА ---ВИНАГИ СА БИЛИ, ПО-СИЛНИ ОТ ОРЪЖИЯТА , ...ДОРИ И ЯДРЕНИТЕ!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Засега се ослушват, но скоро ще решат накъде да тръгнат и тогава остава само да се молим да не изберат България. Малко ще са тези, които ще се върнат по родните места. Първо, останали са без пари, второ, там всичко е разрушено, нямат поминък, няма сигурност за живота им. В безизходица са, а в това състояние хората стават непредвидими.

26

до 29

преди 8 години

Много песимистично. Европа няма да загине. Има кризи. Има и възходи. Хубаво е да са еднинни европейците и да си помагат.

25

Анонимен

преди 8 години

Златните и величествени дни на Европа вече са в историята. Нищо добро не го чака този континент.

24

Каджък Пахлани

преди 8 години

Европа трябва да работи здраво, за да изгради едни модерно, мултикултурно общество от мигранти и третополови брадати жени и епилирани мъже.

23

доктора

преди 8 години

Да опитат.....ще ги посрещнем с българско "гостоприемство".....с дряновица за здраве.......