17

Галя

преди 8 години

Хаха! Те самите зелени са за осивяване. Всичките им действия са толкова детински и наивни, че ао не им гледаш брадясалите мутри, ще решиш, че 5-годишни.

16

Анонимен

преди 8 години

Виждам че екорекетьори и други *** много са се обидили от думите на Божидар Димитров, което пък само потвърждава правотата му.

15

Анонимен

преди 8 години

Лъжник.Лъжница.Лъжец. Лъжци!

14

галя

преди 8 години

Божидаре , дай си оставката от НИМ !! Има много млади, способни специалисти, които да поемат историческото наследство на България и да възстановят истината за нашето минало !!!!

13

marc

преди 8 години

Някъде далеко, далеко, в една далечна галактика, хората правят и поддържат красиви паркове. Ние пък на мястото на парковете ще си правим горички. Пардон - не горичка, а вековен лес.

12

Честен

преди 8 години

Божо, Божооооо????Как ти изрече устата, че турците и раята / българите / СА СИ ЖИВЕЕЛИ прекрасно.Извинявай, ТИ каза : турско ПРИСЪСТВИЕ.Божо, Божооооооо???

11

Кво

преди 8 години

Абе тоз пенсионер ...

10

да

преди 8 години

Кажи ми какви са ти духовните водачи за да ти кажа от каква нация си . С такива духовни лидери не се чудете,че Кубрат Пулев яде бой от Кличко ,а Григор Димитров е така посредствен .Тук се дава път на доносници и неталантливи хора .

9

тъпаци

преди 8 години

И да бяха оставили нещо ,а то .Нищо няма да се запомни от творчеството ни на БД ни на Стефчо Кенефчо Цанев ..Но това продавало .....

8

Анонимен

преди 8 години

Няма значение дали в тв предаване или статия в която е замесен БД винаги бъка с небивалици.Представяте ли си как всеки прабългарин християнин е носил привързан за седлото чувал с жълъди за да ги сее и да обозначава земите които е населявал.

7

ф

преди 8 години

Абе ще пукне и той и Стефан Цанев и Антон Донев.............Проблемът е че съсипаха страната така нар ни интелектуалци от социализма.На практика изгониха всички ,за да се продават само те.

6

аноним

преди 8 години

Който успее да разкара този наглец от телевизиите ще стане герой на България !!Щом не могат да го пенсионират, да го пратят аташе в посолството ни в Сев Корея !!!!

5

аноним

преди 8 години

Този оли....рен трябва с Указ да го пенсионират ! Този е еталон за НАГЛОСТ !!

4

168

преди 8 години

По неприятен и гнусен човек в България няма !!!! Човек не може да гледа телевизия от този *** , по всеки канал плещи глупости !!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

"Шефът на НИМ подкани еколози да осиновят дръвчета"---А аз го подканвам да осинови на майка си джоджена.Нещо много неадекватни му станаха "изявите" по медиите. А пък и много често.

2

Божил

преди 8 години

Предложението не е лошо- само лошо сте го формулирали,затова има шеговити подмятания тук-там.

1

Анонимен

преди 8 години

От ония дни Дръвчо Божидаров Димитров се похвали,че много добре са го гледали а Дъбю Божидаров Димитров пък се оплака,че нямало пчелици да го опрашват... :))