65

tihiik

преди 8 години

До АнонименСмехотворно е всичко друго , но не и случилото се на лебеда! А медиите не будят никакъв смях,но страх!!ТРАГИЧНО Е ВСИЧКО ТОВА,КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО , А И ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ НАВСЯКЪДЕ!!ТОВА Е СТРАШНО,ЛУДО И ДРАМАТИЧНО!!НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ СЕ ПОВДИГА ВЕЧЕ ОТ ОБЩАТА МРЪСОТА??ЗАРАДВАХМЕ СЕ,ЧЕ НЕ БИЛА БЪЛГАРКА?...БОЖЕ МИЛОСТИВИ!...А,НА КОЛКО ПО-НЕЧОВЕШКИ ЗВЕРСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА КЪМ ЖИВОТИНКИ СТАНАХМЕ СВИДЕТЕЛИ У НАС И ТО ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ТРИ ГОДИНКИ??...ОТ БЪЛГАРИИИ!! А ЗА АЛБАНСКАТ

64

Кикс

преди 8 години

До Анонимен "Това дали е българка или албанка няма никакво значение..."Напротив! В последните 20-тина год. чуждите медии постоянно облъчват читателите си с негативна информация за българите като съответно формират отрицателни асоциации към нас като народ! Не че нямаме трески за дялане, но обрисуването ни като тъмни балкански субекти не е обективно и не трябва да го допускаме!

63

Анонимен

преди 8 години

Това дали е българка или албанка няма никакво значение, де_би_ли се срещат сред всякакви народности. Тази ако бях я видял там на място ,щеше да яде шутове

62

Анонимен

преди 8 години

Колкото е грозна толкова и безмозъчна.Ако ми е жена всеки ден ще яде юмруци, ще ме гледа като маймунка

61

Анонимен

преди 8 години

Ура за лебеда Гошо

60

Анонимен

преди 8 години

Извини ме,приятелю,но се оказва,че в много области като информатика,кино,оперно изкуство и други,има водещо българско присъствие.Ако ви харасва да се самосъжалявате-O.K.,но случката с лебеда е преди всичко смехотворна.Световните медии напоследък са по-скоро жалки,отколкото манипулативни и уважаващ себе си човек не бива да ги приема на сериозно.

59

Анонимен

преди 8 години

Няма лош PR.Българите и българките сме особено опасни! Това лебеди,мигранти,значи,каквото барнем,му виждаме цаката.

58

медиавист

преди 8 години

Нямаме сериозни НАЦИОНАЛНИ медии , бтв , нова тв са просто клюкарници на измислици , да се извинят на българките !!!!.............................Според мен имаме работа с, ама много сериозни "национални" българофобски медии, които с подкрепата на останалите "медии от международната общност", денонощно търсят начин как да ни очернят по света и у нас, и ако няма друг начин си смучат от пръстите на краката и шият с бели конци с голямата баданарка.Ама, за такива юроди, дето кълват на ***, по

57

балама

преди 8 години

Начи лебедът не бил умрял, ами жив и нищо му нямало. Жената не била българка, ами албанка. И езерото не било Охридското, ами някъде около Прищина.

56

до П.Петров

преди 8 години

А, стига, де! Вече така се ос.ра, че ти стигна до устата и пак си я отваряш.Да ти кажа "защо" - може би само Украйна е по-крадена от България, пък по отскоро. Затуй.Пък ти тегли една тирада срещу "бай ***", за да преодолееш разочарованието си, че е албанка, а не българка.Някви други въпроси, ако имаш, може да ги зададеш. Сега е момента.

55

П.Петров

преди 8 години

Аха да се успокоя, че албанските простаци са по-големи простаци от българските такива и си припомних, че сме с най-нисък брутен вътрешен продукт на глава от населението и съответно среден доход в ЕС.Защо ли ?

54

Анонимен

преди 8 години

До КираДа, аз съм от Охрид, обаче не знам ти от кое село си а и не ме интересува и пиши на български защото това е български сайт

53

Оху

преди 8 години

Разбира се,че не е Българка но някои първо пишат,после мислят! Българките го харесват Джордж и никога няма да му посегнат- виж,ако се казваше Мумюн или Магомед можеше да помислят по въпроса,но за Джорджи и за Жорко са категорични!

52

камен

преди 8 години

Нямаме сериозни НАЦИОНАЛНИ медии , бтв , нова тв са просто клюкарници на измислици , да се извинят на българките !!!!

51

Москвича

преди 8 години

Значи не българка ,а албанка, и не е умрял лебеда а е наранен...и вие сте едни медии малко ситуацията е като вица за Пешо "Не е било Мерцедес,а Москвич, и не го е спечелил,а са му го откраднали"...NO COMMENT как си измисляте новини!

50

Shark

преди 8 години

Ами да не забравяме за дивашките навици на една определена религия, към която спадат и 80% от албанците.

49

marko nedev

преди 8 години

Това е поредната пропаганда на сръбските уредници във македонските медиуми. Ние във Охрид обичаме братята Българи, обаче някой иска да опетни тях и да ги представи като дивяци. Нищо ново ! Жалко че вече никой не проверява прикаските преди да направи "copy paste".

48

Анонимен

преди 8 години

то само като я видш и разбиарш че не е българка. българките са карисиви жени, пък тази е някаква бузеста ***... На мен първата ми мисъл бе че е македонка. те се обличат така скромнно, не смеят дасе разгърдят пък и с такаав торба ....ама албанциет не са толкоз далече.

47

Анонимен

преди 8 години

Аман от простотия с тези снимки, да се постнем във фейсбук после.

46

Анонимен

преди 8 години

откачена работа