49

bj penn

преди 8 години

Не са просто 25 години грабеж, а 70, пропускате 45 години крадене и простотийте на правешкият говедар. От 45 до сега България се управлява от национални предатели, при това скоро ще дойде и третото поколение. За герб, явно на хората им е къса паметта. Забравихте ли как се самозапалваха млади хора, точно преди няколко години, за да се махне мутрата? Жалко за тези наивници, дали ще е мутрата или друг, докато няма 100% лустрация, държавата ще продължи да се разпада.

48

Анонимен

преди 8 години

Това са Видимите резултати на Бочко Тиквето !

47

Анонимен

преди 8 години

До 62Ще добавя само:- Ако види друг успял българин, няма да иска да е като него ами ще иска успелия да се провали и да падне до неговото ниво.

46

Анонимен

преди 8 години

Добър живот, добра демокрация, добри и послушни българофоби на върха.

45

Вашта м..комунистка

преди 8 години

До къде ни докара хаудуккостовата дружина !Господ да ви убие -до девето коляно!Оня,с лакираните нокти дано полече крак и час по-скоро да ви събера в казана си!

44

Цацо ди цуци Цаци

преди 8 години

Щом гласувате за нас...

43

Анонимен

преди 8 години

IMASH LI ZLATO--BOGAT SI.

42

Анонимен

преди 8 години

Отруденият и изстрадал български народ който:- ще изпуши 150 лв. на месец и после ще обвинява лошата храна за здравето си и ще мрънка, че е беден- ще гледа биг брадър по 2 часа на ден, но няма да чете книга или да учи нещо, което да подобри живота му/квалификацията му- мечтата на живота му не е да научи повече/да може повече/да бъде по-качествен човек, а да хапне и пийне на чалгица в петък вечер

41

Кирил Софийски

преди 8 години

А ЗАЩО ЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ОТ 25 ГОДИНИ КРАДЯТ И С ГЪЗОВЕТЕ СИ И НИ УБЕЖДАВАТ ,ЧЕ СМЕ МНОГО ДОБРЕ ! дА ДЕ АМА КОМАИМ ЖИВЕЕМ В РАЗЛИЧНИ СВЕТОВЕ ! НИЕ ЖИВЕЕМ В СТРАНАТА С НАЙ-МИЗЕРНИ ДОХОДИ,ТРУДНО СТИГАЩИ НИ ЗА ФИЗИЧЕСКОТО НИ ОЦЕЛЯВАНЕ ! ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СТАНА ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО НИ ! ОБРАЗОВАНИЕТО Е НА НИВО ГРАМОТНОСТ!АРМИЯ И ПОЛИЦЯ ВЕЧЕ НЯМАМЕ! СЪД И ПРОКУРАТУРА -НАЙ-КОРУМПИРАНИ МЗОЖЕ БИ В СВЕТА !БАХ ТИ ДЕМОКРАЦИЯТА! БАХ ТИ ПРЕХОДА ! БАХ ТИ НЕКАДЪРНИТЕ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ !

40

Анонимен

преди 8 години

До Петър:Ти и аз може и да живеем по-добре, но едно 80 % живеят по-зле. Да, добре сме като слугуваме на чужди фирми и развиваме чужда икономика. Аз предпочитам да живея по-зле, но всички да имаме наобходимото, явно съм си комунистка....

39

Анонимен

преди 8 години

България е едно уникално място, пълно с икономисти, а хората не могат да се справят дори със собствените си финанси. Да, нормално е да си купуваш цигари, да ходиш на ресторант и т.н, но преди всичко трябва да се съобразяваш с условията и максимално бързо да се приспособяваш към тях. Никой не държи сметка на тези, които се справят и могат да си позволят всичко, но когато си се докарал до това да си редовен клиент на заложните къщи никой не ти е виновен.

38

Не спортуват

преди 8 години

А защо си харчат парите за лекарства. Може би защото:- пушат като комини- ядат бързи закуски и сладко вместо готвена храна- въобще не спортуват.Еми ясно е, че ще си дават парите за лекарства.

37

ivanov

преди 8 години

еми кат се разведеш, за чии ти е тая халка

36

Анонимен

преди 8 години

До 59- Ти къде живееш?Сигурно на луната или си там от наркотиците,купени с парите на баща ти.Жалко за такава държава,която е отгледала такива ***...КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ,ЧЕ ОКРАДОХА И СЪСИПАХА ВСИЧКО,но не са виновни бедните хора,работещи за мизерно заплащане за същите тези ***!!!

35

Двоен аршин

преди 8 години

А едновременно с това в София са адските задръствания в момента. Все се чудя как хората успяват да намерят пари за коли и бензин, а пари за вода и ток не се намират.

34

Глупости на куб..

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ----НЯМА БЕДНИ ХОРА......И УМИРАЩИ ОТ ГЛАД!!ТОВА СА ---"КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪПИЗМИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!ИМА САМО:---РАБОТЕЩИ ХОРА ....И --- НЕРАБОТЕЩИ ХОРА....В БЪЛГАРИЯ ---ВИНАГИ ИМА НАЧИНИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ!!!СЪВСЕМ ДРУГ Е ВЪПРОСА ...."КОЕ И КАК Е----- ЗАКОННО"!!!!СИНДРОМА НА "СОЦА"-------/"ДА СЕ ВОДИШ САМО НА РАБОТА----ЗА ДА ТИ ПЛАЩАТ/"......ПРОСТО ОЩЕ НЕ Е ПРЕОДОЛЯН!ХИЛЯДИ ---ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЯТ С ТАЗИ ИЛЮЗИЯ ОТ---- "ЖИВКОВО ВРЕМЕ".....!МЪКА , МЪКААААААААААААА........

33

Анонимен

преди 8 години

Тъжно е да си стигнал до такива отчаяни действия, но изключително глупаво е да теглиш кредит, за да направиш сватба. Моят съвет е- по-добре си продайте телевизора или други такива амортизиращи се бързо вещи, златото си е злато и цената му непрекъснато расте.

32

Анонимен

преди 8 години

До фАбе ти наред ли си? Преди 30 години не е имало други коли и за една Лада или Москвич се е чакало по 8 години... Не е въпросът в това дали пушат, ходят на фризьор и маникюр, или на ресторант - това не е някакъв лукс, това са елементарни потребности, които БИ ТРЯБВАЛО всеки да може да си позволи с една средна месечна заплата. Ама не би, щото тука средните заплати са далеч от нормалното и вместо да се обвиняват хората, че пушели, трябва да се мисли защо сме в положение да избираме или/или!

31

един друг

преди 8 години

Как не ги е срам на хората да си залагат златните халки.Бойко каза че живеем супер ,пък те се правят на бедни.Явно всички които си залагат златото искат да разклатят стабилността. Не ги е срам.Парите в банките растели ,народът благоденствал ,а някои си позволяват да са бедни и да омаловажават успехите на вожда. Сигурно е част от хибридната война срещу правителството.

30

ф

преди 8 години

бедни ли???....аман от бедни с фас в устата!!!в семейство с 2ма пушачи това са си 300лв на месец за цигари.....бедни?.....кръчмите пълни,през ден е празник, на осми март видяхте ли какво чудо е???цветя, маникюри, прически, подаръци.....реват, че нямат пари за сметки, но за банкети има?....каква е тази бедност????бедни ли?....застанете на едно кръстовище и вижте автпарка...всяка втора кола е нова за над 20 бона....а преди 30 години, когато уж сме били по-добре се караха само лади и москвичи..