9

до 2

преди 8 години

ЗА съжаление учителите няма да намажат, плащат им обидни ниски хонорари на граждански договор (дори и за стаж няма да им се признае).Ще намажат едни "наши" хора с фирми и тези с комисионните.

8

Проста сметка

преди 8 години

25 000 000 : 10 000 = 2 500 лв/човек.Детето ми е ходи на частни уроци при една начална учителка. Всичко, което е научило до тук е от уроците. Когато започна можеше да брои до 3 без грешка, до 5 с грешка и познаваше 5 букви. След по-малко от 20 урока (20 учебни часа) вече срича и смята до 10. Говорим за малко дете с хиперактивно поведение. До тук платеното е по-малко от 200 лв за всичко. С 2500 лв ще осигурим уроците (индивидуални) поне до 4 клас включително.25 млн лв ми се виждат твърде много.

7

Ангел

преди 8 години

2500 лева на човек?!?!?!?!?Колко е еднопосочен билет за Индия, и има ли отстъпки за покупка на едро?

6

Боби

преди 8 години

Докога ще се хвърлят пари на вятъра? Явно това е един от добрите начини за крадене, усвояване, или както искате, така го наречете. А от стратегиите на тая министърка направо ми се повръща. Вече сме я виждали какво може.

5

Ти да видиш!

преди 8 години

Защо трябва да се пръскат толкова пари. Нали образованието е безплатно. Кой се възползвал, възползвал се. Който не - без социални помощи, детски и други екстри!

4

Либертоносец от НПО

преди 8 години

Пари на вятъра!

3

Трифон

преди 8 години

От тези десет хиляди поне половината ще ходят на курсове с коли Неграмотни са но имат книжки Нека г-ж Кунева ми обясни как са ги получили като не могат да четат и пишат

2

anonimen

преди 8 години

Махнете я тази разсипница.Пръска милиони залудо.От чялата тази работа само учителите ще намажат.

1

Анонимен

преди 8 години

На теория добра идея,на практика пари на вятъра !