10

Жена

преди 8 години

21, нито ми трябват парите ти, нито ми трябва страхливата ти мъжка същност. Хващай си вратичките и си търси ваги-на под наем, за да я оплодиш и да ти износи и роди страхливото чедо, ама се моли на 300 бога да бъде момче, че тате да го научи как да не бъде прецакан от тези зли същества жените, които просто копнеят да те поробят!!! и да ти вземат панелката и раздрънканата четириколесна таратайка. Стискай там квото имаш, че мама няма да се гордее с теб.

9

Брегор

преди 8 години

Макар да има и някои верни неща в статията като: Комуникацията е всичко, Дръжте на думата си, Бъдете до нея, Бъдете неин лоялен приятел, Уважавайте мнението , Бъдете мил с нея, то повечето неща са прекалено обсебващи и изтощителни. При това и тези 5 неща са запазени само за жена която ти дава от себе си също подобно отношение и не се отнасят за огромна част от жените които гледат материалното състояние на мъжа, такива се възприемат като стока с етикетче и съответно са третирани по този начин.

8

Анонимен

преди 8 години

20, явно не ти харесва, че има вратички чрез които мъжете могат да се спасят от това да бъдат поробени от една жена.. Бълвай си обиди и злъч, колкото искаш не ми пречиш.

7

Анонимен

преди 8 години

Това са глупости. Има 2 най-важни правила и те са:1.Ако има дете - ДНК тест на детето, за да разбере дали е от него.2.Ако реши да се жени - брачен договор, за да си спаси апартамента и колата след развода.

6

Жена

преди 8 години

Прочетох статията. Хареса ми. Има истина там.

5

до 16

преди 8 години

Че кой не му уважава традициите?

4

Анонимен

преди 8 години

афган е от новите европейцибъдете толерантни към традициите на хоратанека има плурализъм на мненията

3

До 13 афган

преди 8 години

Ясно приемаш , че жената не е човек ,но това означава ,че ти си човек и си много по умен от нея, и си в състояние да и изпълниш, всяко нейно желание и да я накараш да се съобразява с своето желание.Щом си го можеш браво на тебе.Ако удариш с пръчка куче, няма кучето да се съобразява с тебе ,но може да хвърлиш пръчката и кучето да ти я донесе, и тогава сте дружки.Понеже аз нямам твоята гледна точка ,така че при жената незнам каква е функцията на пръчката, но важно е че ти си знаеш.

2

Анонимен

преди 8 години

Уа, женски съвети за мъж, как трябва да се държи пред една жена.Добри са ,признавам.По принцип ние трябва да пробваме по нашата логика, и по тази която жените ни препоръчват.И тогава да правим сравнение за ефективност.Но описаните неща определено имат ефект и човек трябва да ги опита.А не да търси логика да ги оспорва, преди да ги опитал.От този опит глава не боли.Не че аз съм спазвал винаги този принцип.

1

з н а й к о

преди 8 години

Някой мноо яко е изпростел.И, си е за негова сметка.