33

Бг

преди 8 години

Na макетата съвсем, ще им спадне туризмът, след тази гавра с България, че и в Сън са ни злепоставили. Не са компютри а компоти.

32

оз

преди 8 години

като се хване сега тази садиска и на нея да се направи сеифи с две вчупени ребра и две изпочупени ръце и крака за да стане интересно сеифето а пък и главата малко смачкана ще е още по сеифно

31

Анонимен

преди 8 години

Отклоняване на вниманието на братятя Македонци от съществените проблеми в Македония който стават и ето виждаш ли лошите Българи са по важни!Убила лебеда Българката да си направи селфи а същност била Албанка има лоши хора но от убиство до нараняване на лебеда от глупост има разлика!При такива случеи хващаш я и глобяваш а и снимките може да се фалшиви хората са толкова фалшиви че нямам думи!

30

П.Петров

преди 8 години

Уважаеми 34,Българският словоред дава широка свобода за подреждане на думите в изречението.Колкото до правописа, не съм учил филология и само едно "е" пред "Борисов" видях, че съм пропуснал. Ще се радвам, да ме осветлите за останалите грешки, та да не ходя *** по света.Като казвам, че българският народ е много, ама много ***, не крия, че и аз съм българин, да перифразирам Сократ.Ако не много просто, какво е лицето мачкащо лебед за селфи?Не нападайте, а дайте линк, където фотографът уточнява националността!

29

до "П.Петров&qu

преди 8 години

как да не се съмнявам, че тази проста женица е българка ...........................Изобщо не се съмнявам, че не си българин, с това най-типично българско име, за ник.

28

до "П.Петров&qu

преди 8 години

Самият фотограф Наке Батев е учил в България висше и може да определи езика......................................Понеже "може да определи езика", затова вчера пишеше, че се обърнал към "българската" туристка на английски.А, стига се напиняхте с мазните гнусни лъжи, че се оср.ахте, до шията вече.

27

Анадолски манафец

преди 8 години

Аз ако го пипна този македонски лебед Джордж или преведено Джоката с малко вазелин и никакви счупвания и травми дее, ърца пърца ... Може после само кръгчета в езерото да прави докато му се отпусне опашката рийш.

26

П.Петров

преди 8 години

До Stiga 30Можеш ли да дадеш линк, където се казва, че е албанка ?Аз доколкото видях, на 4-ти се казва "туристка", без уточнение.Самият фотограф Наке Батев е учил в България висше и може да определи езика.Като знам, че министър председател ни Борисов, а Бареков ни е представител в европарламента, как да не се съмнявам, че тази проста женица е българка ...

25

хахаха

преди 8 години

От прости българи какво друго може да се очаква. 90% от останаля мТрял в БГ са прости като ***. *** и хора с ниво на интелект под 60. Изгнила държава , очакваща тотален фалит до 50 години. Това е истината , ние сме изчезващ народ , късно е за промяна. Който има акъл бяга , другите седят с илюзии за промяна , която е невъзможно да настъпи.

24

Зиг

преди 8 години

Каквото и да му има или няма на лебеда, тая е една проста ***!

23

мигрант

преди 8 години

Нали не е попаднал на Динко с атевето,че щеше да стане само на лебеди

22

Stiga

преди 8 години

Стига лъгали така долно . Туристката е е Албанка, самия фотограф го каза. А лебеда си е жив и здрав

21

Анонимен

преди 8 години

Aз лично на снимката виждам жена, която помага на лебед в беда. Хвала на такива жени!

20

Анонимен

преди 8 години

Охридските сайтове посочват, че птицата е със счупено крило, но то бързо зараства..................................Крилото на птицата толкова "бързо зараства", че на другия ден вече било напълно здраво.

19

до "dp"

преди 8 години

употребете енергията за да се цивилизовате, не еособено трудна задача....................................Обръщаме резбата и сме същински Аврупейци - циЛИвилизовани.

18

Wiolette

преди 8 години

е такава простотия няма , само и само за тъпите селфита ...............

17

И не била българка

преди 8 години

Оказало се, че и туристката била пияна туркиня от Кърджали. Изобщо, на маке не трябва да се вярва.

16

балама

преди 8 години

Лебедът не бил умрял, а жив. А "българката" не била българка, а албанка.Но поне т.нер. "медии на международната общност" си отплюха по българите.

15

:):):)

преди 8 години

*** атакува лебед... голяма работа станала. Ами животни са си, бият се!А иначе, ясно беше, че лебеда е жив и че всичко е антибългарска пропаганда на бързоиоставащите македонци.

14

dp

преди 8 години

Що има толкова наскачали от тая новина от вчера бе? Кое от нея е вярно и кое не нямакак да разберем, но няма кой живял в БГ да се учуди от такава селения и дивотия, виждамея ежедневно.Тия подскоци са от идентифициращи се с простотията ли? Ми вместо да се идентифициратес нея и да я разнасяте със себе си употребете енергията за да се цивилизовате, не еособено трудна задача.