32

Анонимен

преди 8 години

... Но высоких технологий, передовой науки ей уже не увидать никогда. Такую ошибку Советского Союза Россия себе уже не позволит....

31

Putin

преди 8 години

Украйнците ще се оправят, ама вие още дълго време ще ми мляскате ташундерите.

30

Анонимен

преди 8 години

До СЛАВА НА УКРАЙНАУкраинските терористи на гиляка. Савченяка на гиляка!!! Живот по живот.

29

Др Охболи

преди 8 години

Просто укрите послужиха за назидателен пример какво става с една отлъчила се колония. Като не си под закрилата на силна империя ще бъдеш изяден от малки ***, които иначе не биха посмели да те налазят. Сега вече е късно, само огън помага.

28

Дарител

преди 8 години

Никога няма да фалира Украйна. Интернет е пълен с гладни украинки, които се молят да сложите нещо в устата им, макар и за малко, не особено скъпо . Такъв горд народ дори на колене, гладен не остава и тайната му "кесийка" винаги е здраво натъпкана.

27

456

преди 8 години

До АнонименПредателството на един анонимен може да се измери само с любовта му към центовете!

26

Емил Николаев

преди 8 години

Да се надяваме *** Яценюк да му падне саксия на тиквата....какъвто е скакалец това ще му е достатъчно.

25

Анонимен

преди 8 години

Украйна никога няма да бъде член нито на ЕС, нито на НАТО.

24

Соц. Проучване

преди 8 години

Моля, отговотете на следния въпрос: Кой ще смачка скоро Русия и ще сложи на Путин един голям ч.еп?Отг. НАТО и Запада - натиснете "+"Отг. Китай и азиатските тигри - натиснете "-"Отг. Вътрешна революция на чеченци, татари и другите потиснати народи в Русия - не натискайте нищо.Ще преброим отговорите "+" и "-", ако са малко, значи преобладава третия отговор.

23

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНедей така за пациента 50, и без това е тъжен , макар да не знае защо!

22

до 46

преди 8 години

Според мен това не е държава, а просто една територия наречена Украйна. Това е страната на и-деотите.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"А самата Русия как ще е справедливо да се раздели"Лесно, ще седнеш на Путин на показалката и той ще ти посочи правилното решение.

20

Анонимен

преди 8 години

Натали Ан Джареско или Наталия Яреско е новият новият премиер на Украйна, обяви бившият посланик на САЩ в Киев Стивън Пайфър. Според него смяната може да бъде извършена още тази седмица.

19

456

преди 8 години

До Анонименза подялбата на Русия питай Путин ,ако ти стиска,щото виждам че и хамарите не им стиска! Само *** край оградата!

18

456

преди 8 години

До АнонименПоследната империя е сащ и тя вече страда от липса на идеи, а като гледам теб страда и от липса на кадри:))))))))

17

Справедливо ще е:

преди 8 години

Украйна трябва да бъде поделена между:- Полша - за нея най-голямата, западна част;- Русия - Донбас, но без Запорожието и Крим;- Беларус - блатата и торфа в северна Украйна;- Румуния - югозападната част почти до Днепър;-България - Запорожието и Крим, т.е територията на древната България.

16

456

преди 8 години

До ВасилевВсяко нещо си има начало ,възход и падение! Ако беше учил малко повечко щеше да го знаеш!Балона се надува,става велика англоскска корпорация и естествено се пука и спаружва!Sic transit gloria mundi.За теб в превод, "така отминава световната слава"

15

456

преди 8 години

До Василев$Демокрацията е за трудолюбиви и честни хора!$Стига лозунги василев,стига вменяване на вина на българите и оправдания за кражбите на американците! Българите освен че знаем как се работи ,можем и да четем,нещо което ти никога не правиш!Америка от години живее на гъба на целия свят и много се страхува че края на този кеф идва!

14

я пъ ти

преди 8 години

До Василевмного си прав ..демокрацията е за работливи хора ...по точно казано демокрацията е за роби !

13

456

преди 8 години

До ВасилевЕх василев ,някой сънуват мацки а ти научна фантастика! И защо да го правят руснаците?? Щото ти си се подмокрил??Е на кого му пика за теб,на господарите ти пък никак:))))