20

Баба Меца

преди 8 години

До бай ИВАНТа викаш, ***, а? Ми като гледам *** до *** се наредили! То Шел, то ОМВ, то Еко...все баш кармазъ ***, нали? Абе не разбра ли, че у нас който и да дойде, първо научава тарикатлъците български, а народа е с овча психика и няма риск да ги бият!

19

Анонимен

преди 8 години

"Проверка за картел на горивата. И накрая..."И какво се очакваше накрая?

18

Анонимен

преди 8 години

Това че има някви бандити дето вдигат цените непрекъснато е защото са милионери от кражби и неплащане на данацъци . Тука се раждат най-големите бандити в СВЕТА.В целият свят падат цените на петролните продукти .

17

Анонимен

преди 8 години

До преди 4-5 дни във Варна едни нещастници искаха в продължение на 5-6 месеца да събарят Марешки със стотинка две под неговото гориво( говорим за бензиностанциите около неговата в радиус 2-3 км.. Нервичките им не издържаха и капитулираха пред него след тези 6 месеца и от оня ден продават със стотинка по- скъпо. Визирам Лукой до Метро, Ромпетрол срещу него, ОМВ Младост и до нея Шел-а. А дизелът на Марешки е 1.48 от 2 месеца поне. Сега ония кап.ти го продават на 1.49.

16

Анонимен

преди 8 години

Падне ли цената на горивото ще се издъни бюджета.

15

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

14

Idealist

преди 8 години

Назиятае разбрахте ли: дъжавицата ни няма полза да се докажат безобразията. Като паднат цените ще загуби ДДС. От какво да се събират данъци? Нищо не се произвежда с висока добавена стойност. Това е "матряла"!

13

Хахах

преди 8 години

Таковат ни като такова

12

Анонимен

преди 8 години

АКО ВИЕ СТЕ ЧЛЕНОВЕ НА КЗК И КАРТЕЛИТЕ ВИ НАБУТАТ ЕДИН МИЛОН ЛЕВЧЕТА ДАЛИ ЩЕ ГИ ИЗКАРАТЕ ЧЕ ИМАТ КАРТЕЛНО СПОРАЗУМЕНИЕ? ЕДВА ЛИ! А И КАРТЕЛ ТРУДНО СЕ ДОКАЗВА! ТЕЗИ ОТ КЗК СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНА ТЕЖЕСТ НА ДЖОБА НИ! КАКТО СА ГО КАЗАЛИ УМНИТЕ СТАРИ ХОРА. КЪДЕТО ИГРАЕ ПАРАТА ЧЕСТНА ИГРА НЕ ТЪРСЕТЕ!

11

Анонимен

преди 8 години

erevollution/bg/register/8816 Това е една стратегическа игра! В играта можеш да се занимаваш с търговия, политика и други неща. Ела в една виртуална България.Очакваме те!извинявам се за спама ,но да се съберем повече Българи.

10

Анонимен

преди 8 години

4% е твърде оптимистично! На края ще изберат новата комиси, която тепърва да се самосъзира после да провери и.т.б - после идват избори - важно е гепенето да продължи!

9

Анонимен

преди 8 години

Като човек работил в този бизнес и то в различни компании, то има монополист, има и картел. Спете спокойно, играят с държавата.

8

ист

преди 8 години

Картел има между работодателите в населените места, за определяне на ниски работни заплати.

7

смЕх

преди 8 години

Нито държавата,нито мафията имат сметка от ниски цени за първите падат приходите в бюджета, а за вторите печалбите в брой. Така ,че цялата проверка от една страна е прах в очите ,а от друга да извадят дребните риби от играта.

6

До Василев

преди 8 години

Прав си!Той беше една от главните фигури още в "картела" през 90те години, по време на ембаргото над Югославия!

5

Анонимен

преди 8 години

Няма никакъв картел, а има МАФИЯ и малките за да стоят на масата и лапат от баницата се съобразяват, иначе ще им ритнат столчето. А цените ги определя ЛУКОИЛ. след "съгласуване " с хитреца от банкя!

4

Василев

преди 8 години

Премиерът на България Бойко Борисов притежава най-големият картел за горива.Агент *** ***, ЦРУ

3

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Картел има не само при горивата, но и при ЕРП-тата и мобилните оператори.Картели има, ама държава, която да ги разбие НЯМА. Факт !

2

Анонимен

преди 8 години

Какъв картел какви пет лева . Стига с тези модерни думи . Всичко си е на чаша уиски и на честна пионерска дума . Всички говорите за бензина , а за млечните продукти . Млякото се изкупува за 50 стотинки , а кашкавала и сиренето е около 14 - 15 лв. Това какво е картел или нещо друго . Ами месото. От Испания го карат прясно и е 5 лв. свинското , а нашето е 8 лв . и така нататък .

1

www

преди 8 години

И НАКРАЯ ПАК СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС...