7

cat

преди 8 години

Моля?17 април?Аз мислих тука още ден- два....

6

смЕх

преди 8 години

Е та всичко е по план тормоза е на лице от какво сте недоволни сами си я избрахте . Между другото само до преди броени месеци ,ако си спомняте този булевард в друг участък беше в ремонт и движението пак беше мъчение . Та въпроса ми е къде беше това нещо кметицата и общината да съгласуват ремонтите и да се направят на веднаж.

5

боби

преди 8 години

Ама те изборите наближават, та ще видим...

4

Анонимен

преди 8 години

София така се задръсти с тая селска даскалица че заприлича на китайска провинция населена с нег*ра.

3

Анонимен

преди 8 години

Така става като си избирате такива кметове и общински съветници. Да бяхте гласували за някой друг, който поне малко да разбира от управление в София, а не тази ....

2

Анонимен

преди 8 години

от м.декември софийска вода затваряха части от крайната лента на булеварда. И сега- върхът на наглостта- отново ремонт! Просто е явно, че ние всъщност нямаме кмет, който да защитава интересите на гражданите си. Избрахме си една усмихната лелка, а фирми като Софийска вода правят ремонти от по 3-4 месеца. Не знам къде другаде има такова безобразие! То не беше "Цариградско", "Ал. Малинов", сега "Вапцаров"... Ясно е , че трябва да има ремонти, но те трябва да са бързи и качествено изпълнени!

1

boby

преди 8 години

Ми то като е пълно с *** *** в общината, които да разрешават подобни реконструции без да се помисли откъде ще минават колите... Сега трябва да се види кой е разрешил на Софийска вода да затваря пътя и да се върже на един стълб на площада и всеки дето е висял 1 час в задръстването да може да мине да му бие по един шут отзад! Ей такива некадърници си живуркат на службицата с парите от нашите данъци доживотно!