13

Анонимен

преди 8 години

Оставете ги бе, щом искат адреналин нека си го получават. Всичко свързано с височкият адреналин крие риск разбира се и нека просто знаят това.

12

Цецо

преди 8 години

До Ти 16Трагедията не е в новите техники и серфита, а в незнанието. Въпреки че информацията буквално ни залива отвсякъде и навсякъде, мнозинството от младите хора изобщо не се възползват от това, дори и заради собствената им безопасност. Но вината не е само тяхна, виновни са родители, общество, държава....

11

Ти

преди 8 години

трагедия..всичките тия нови техники и селфита са виновни и после ооо ама децата или еди какво си! съсипват хората тия ***

10

ikar

преди 8 години

Не само трябва да има плакати и билбордове, които да предупреждават неразумните любители на екстремни селфита, а и по телевизиите да спрат да показват селхито на този и онзи, защото по този начин ги рекламират.

9

Анонимен

преди 8 години

Живота в днешно време за доста *** няма цена, но така или иначе доста сме се навъдили тук играе доста сериозна роля ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПОДБОР. Не ми пука ако искат и селфита от одвъдното да си правят!

8

Анонимен

преди 8 години

Дай на *** огледало/телефон с камера/ и й гледай сеира!

7

Анонимен

преди 8 години

Ще прозвучи грубо, но само да поясня, че така не си вдигат адреналина, просто защото нямат и шепа разум в шамандурите, които ги ползват единствено за да пазят равновесие.Ако въобще знаеха колко е опасно и какво би могло да се случи, тогава наистина ще треперят от страх и притеснение и няма да се хилят като зелки, а може дори и да не посмеят да опитат.Но понеже младото поколение умишлено е чалгализирано, осакатено и вече не могат да мислят и разсъждават, затова правят такива глупости.

6

за психолозите

преди 8 години

Това е работа за психолозите. От последните няколоко години това се наблюдава в световен мащаб и някои умуве вече са дискутирали проблема - заключението "психически отклонения" . Предполагах че света е луд, но сега вече има начучни доказателства.

5

ferdy

преди 8 години

Не си супермен, не прави екстремно селфи. Стани Бог на Photoshop и се плясни където си искаш!!!!По-безопасно е, а и може да ти помогне да си намериш високоплатена работа!

4

Анонимен

преди 8 години

Дарвиновите награди в действие... Природата си знае работата, отсява ненужният генен материал. Пък вие продължавайте да си фоткате сИелфита.

3

Анонимен

преди 8 години

"Плакати в училищата ще информират децата за опасностите"Итнересно! Искате да кажете, че ще спирате естествения подбор? Мили деца, не с снимайте пред засилен влак, понеже може да ви размаже. Или мили деца, ако се качите на 700 метров небостъргач и паднете, дори няма да има нужда да се чисти асвалта от вас, понеже ще сте се пръснали навсякъде и следобедния дъжт ще ви измие.Хората, които го правят са наясно с опасностите. А плиткоумни.ци има навсякъде. Дотолкова са еволюирали просто.

2

askaman

преди 8 години

za6to spirate estesveniq podbor?!

1

Анонимен

преди 8 години

Добре е сега да видят това момиче, като е в състояние да говори да даде интервю, нека младите хора да видят, какво е това безумие и да осъзнаят каква комплексарщина е да се снимаш на всяка крачка и да качваш, за да те ласкаят колко си готин, докато ти завиждат.