18

Карл Маркс

преди 8 години

Тоя даже марксизма не е учил както трябва.Да припомним "Капитала":" пари- стока- пари"Всяко нещо, което се плаща с "пари "е "стока" от тази гледна точка.

17

Анонимен

преди 8 години

Ами увеличете заплатите на лекарите, за да " не си вдигат чу.ков.ете".Как може депутатската заплата да расте непрекъснато и да сте единни по въпроса, а заплащането на лекарите да е " непосилно бреме".

16

Анонимен

преди 8 години

Миката май е зачервил леко гребена на тази снимка.

15

Анонимен

преди 8 години

Той Миката в аптека влиза само ако му свърши спиртът вкъщи. Наздраве Мишле!

14

Анонимен

преди 8 години

браво миков ти унищожи сдс. наздраве...

13

Доктор

преди 8 години

А бе,доктор Миков, кой го интересува колко хапчета пиеш след запой, та си седнал да даваш акъл на другите??? Бегай в кръчмата да вдигаш "сърпа и *** " !!!

12

ВИКТОР

преди 8 години

СЛУШАХ МИКОВ ПО НОВА ТАЗИ СУТРИН И МУ СЕ ЧУДЯ ЗАЩО Е ОТИШЪЛ В НОВА ПРИ ЦОЛОВА И НИКОЛАЕВ НЕЗНАЕ ЛИ ЧЕ ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ НАРЕЖДАНИЯ ОТ????? НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ ЗАТОВА МЪНКАТ КАТО ГОВОРЯТ ЗА ДА НЕ ЗАСПЯТ- НЕ ГЛЕДАМ СУТРИШНОТО ПРЕДАВАНЕ ПО НОВА НЕМОГА ДА ПОНАСЯМ АНА КАТО СЕ ПРАВИ НА ЗНАЕЩА ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ И МЪНКАЩИЯ ВИКТОР КОЙТО НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИ КОЙ ГИ НАПРАВИЛ ЖУРНАЛИСТИ НЕЗНАМ

11

Анонимен

преди 8 години

Миков, хубаво говориш. Но имам един въпрос - когато лидерът Ви, Станишев, беше мин.-председател и командвахте парада (макар и с ДПС), какво направихте, за да промените това? Или задавам риторичен въпрос? Не е достатъчно да говорите. Действията (по-скоро бездействията) са показателни!

10

Мимоза

преди 8 години

Между другото, точно тази глупост, едни и същи лекари да могат да работят едновременно и в държавната болница и в частна такава, доведе до това изкривяване на системата. Не може да те преглеждат в държавната, а да те оперират в частната, или обратно! Това е недопустимо смесване на обществени и лични средства...обществени пари, отиват в джобовете на частници, независимо кои са те! От Касата се източват огромни суми за мними изследвания, лечения и операции! Кой ПОЗВОЛЯВА това?!

9

Анонимен

преди 8 години

Яяяя, да видим, кръвта не е стока, но преди опрация на близък трябва да броиш няколко стотарки за бака с кръв иначе не се прави операция.Може би е по-добре всичко да има официална цена, иначе с такива човеколюбиви лозунги за медицина единствено се стимулира корупцията сред лекарите и черната борса.

8

Мимоза

преди 8 години

До Медицината е стока!Абсолютно подкрепям! НЗОК да няма нищо общо с частните болници! Който е решил да работи на частно, да работи! Пациентите да си плащат кеш. Който се осигурява и се наложи да се лекува да избира: или държавна болница и пари от касата, или частна и пари в брой. Нека има право на избор. Който е направил частно здравно заведение да си работи изцяло като частна фирма и да си носи последствията за инвестиционния риск - добри ли лоши!

7

Медицината е стока!

преди 8 години

Лекарите са търговци, а медицината е стока. Отвратително!!!Спрете да финансирате от здравната каса частни клиники! Щом търговеца-лекар е решил да става частник, да си носи последствията от частната инициатива. Пак строите капитализъм с комунистически средства. Не може лекар работещ в държавна болница, да работи и на частно!А на лекаря не му викам лекар, ако е частник, викам му: търговецо, продавачо, нали здравето било стока. Смешници!!!

6

Миков,

преди 8 години

Айде без изцепки! Здравето е стока от 2000- та година. До сега кой протестира? Никой! Айде молим!

5

Дед

преди 8 години

Тая "баба" до кога ще я търпим? Може да си на 15 и пак да си "баба". Пример - г-н Михов. В БСП има много млади, начетени, свестни и коректни хора. Те трябва да бъдат водещи, а не "изкукалите старчоци".

4

BG

преди 8 години

И се вози в мерцедес с поръчков номер...Пример за бедния народ...И защо имало мутри....И защо въобще съществува България след като никой не знае какво прави'какво става и за какво живее...

3

дед мароз

преди 8 години

ай наздраУе гус`дин Михоффььь ... хлъц

2

Пукутя

преди 8 години

Тоа па е отрезнял..!

1

Честен човек

преди 8 години

Не ги ли унищожиш напълно тия ще ни смучат кръвчицата безкрайно.Имах глупостта да стана член На БКП, 3 години преди преврата. Не отричам. И заявявам: Правоимащи те другари от БКП определиха бъдещето на България за 100-ци години напред: Те да са господарите, те да властват. Нароиха разни партийки и готово: демокрация сме. Но всички корена им е в БКП.Не ги ли смачкаме като ***, ще страдат децата ни и внуците ни.