74

Анонимен

преди 8 години

Ми да- 25-ят кадър на диснито работи.

73

Анонимен

преди 8 години

Защо малките ли? Ами те са на прицел. Всичко се импринтва в мозъчетата им.

72

Брегор

преди 8 години

Извращения, това става. Бях чел за новия световен ред на антихриста, че искат да снижат възрастта на децата в която стават полово активни и още, че с отнемането на свободите ръка за ръка щяло да вървят сексуалните извращения и безсрамие като едното щяло да даде отдушник за първото. Това става. Дано Всевишния Бог накаже жестоко тези които стоят зад деградацията на морала и нравствеността, да обърне процеса на деградация към градация на морала и да съкруши злото в името на Господа Иисуса Христа.

71

Анонимен

преди 8 години

Когато бях в 5-ти клас,преди около 25г., се събирахме в мазето и су мерехме пиш...е, канехме и мометата. Та, какво ще да е било това и какви бесни извратеняци ще да сме били..? Апропо, девствеността си загубих на 13г., употребен ли съм бил или изнасилен, щото тогава бях обект на всеобщо възхищение бая време!? Едно да знаете от мен ши....та природа си знае работата, другото е лицемерие, моментна мода и толерастия!!!

70

Анонимен

преди 8 години

Aми мaмито нa момичето тaкa хрaни семейството и то детето подрaжaвaИ искa дa помaгa нa семейния бюджет

69

Анонимен

преди 8 години

е къдем го качват, толкова сайтове съм преровил и никъде не съм видял

68

за съжаление

преди 8 години

За България това е станало нормално....

67

bebok

преди 8 години

добре децата се справят...какво ще стане когато пораснат? браво и на родители!

66

Анонимен

преди 8 години

за простия *** всичко е "до това води демокрацията" , за нормалния човек е ясно като бял ден че до това водят развитието на технолгииите, но няма как на рyбладжия с половин мозък да му се вмени акъл

65

Анонимен

преди 8 години

До Правилният път!Prikazki ot 1001 nosht li be slaboobrazovan tapanar

64

It

преди 8 години

В България е забранен достъпа до над 99% от букмейкърите, олайн казината и покер сайтовете само и само всички пари да отиват при еврофутбол. Но няма забрана за нито един порно сайт - защо? А има доста които трябва да бъдат забранени.

63

omg

преди 8 години

Какво да видят? Пайнер, простащина по телевизии и улицата. На много от тези деца родителите са чалгари, които с поведение им внушават от ранна детска възраст,че да си брантия е единствения начин да "успеят" като се закачат към някой дъртак с лъскава кола. ТРАГЕДИЯ!!!! ПОГОЛОВНО ОПРОСТАЧВАНЕ! 80% от населението е по-просто и от амеба! Демокрацията роди хуманоиди, за които е***не и евтина ракия са най-голямото удоволствие живота.

62

Анонимен

преди 8 години

До Правилният път!Трябва да върнем вероучението в училищата.попчетата пак ли са го закъсали :)

61

me

преди 8 години

Не разбирам как точно деца в детската градина се събират да снимат порно. Как точно извършват сексуалния акт тези деца?С какво?Ако са заснели нещо, то определено не е било порно, макар и да се ползва от педофили за такова. Но децата не са заснели порно!Такива статии какво точно целят, да ни докажат, че 5-6 годишни деца могат да правят секс или? Отвратена съм. Описаните случки не се случват защото децата ги правят, а защото родителите им са *** оставили ги без надзор в интернет.Те са виновните

60

Правият път!

преди 8 години

Вярата в Исус Христос, нещо което днес хората считат за маловажно, се оказва, че е единственото нещо, което може да спаси обществото ни от разруха.

59

До 73

преди 8 години

възпитанието започва от семейството. Вие също може да ги възпитавате в християнските ценности и вяра.

58

Анонимен

преди 8 години

Управляващите знаят, че общество със здрави морални устой и здрава духовност трудно се манипулира и затова се лансират реалити шоута, нецензорни реклами, чалга ... Нужни са хора нисък морал и интелект.

57

Анонимен

преди 8 години

До Правилният път!Прав сте,да изучаваш религия и вяра ,това е чудесно,аз ,а и моята фамилия сме християни,....но не желая децата да бъдат обучавани от попове ,които мислят само за пари , от хора доказани геьове и педофили. ,и в които глави се върти само и единствено как да забогатяват,...

56

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има цензора в медиите. Трябва да има сериозни наказания за всички, който неспазват морално-етичните норми в медиите. Иначе ни чака още по - голяма деградация.

55

Правилният път!

преди 8 години

Трябва да върнем вероучението в училищата.