47

Анонимен

преди 8 години

ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА В ДЕЙСТВИЕ. КАКВАТО ТЕРИТОРИЯТА ТАКИВА И ЗАКОНИТЕ! САМО КОЛТ УРАВНОВЕСЯВА ЗАКОНИТЕ КАКТО Е В ДИВИЯТ ЗАПАД!

46

Попа

преди 8 години

Кучето скача доколкото му е позволила Бъчварова, пардон - тоягата, така че правете си изводите сами. И наесен ви искам дружно пред урните пак за тия същите. Едните ви оправят от 2005та, а другите -от 2009та. Един има ли да каже, че му се е подобрил живота след толкова години непосилно бачкане?

45

Анонимен

преди 8 години

Хората се бият по своя воля.Защо да е виновна Бъчварова?Тя няма да отговаря за слабо-умниците в тая държава.Защо министър да е виновен за лош материал ?!

44

до Додо

преди 8 години

Не е "лош" матрялът, а направо ***. Доказват го и думите ти за това недоразумение Бъчварова, че била "добър и лоялен човек". Не знам дали ще се усетите, когато "бежанците" ви го вкарат дополовина и ви сложат ножа на гърлото, за какво иде реч!?!?!?ШЪ СЪ УПРАЙМ, с такива като тебе.

43

Анонимен

преди 8 години

До BURZUM73347Виновно е лицето Бойко Методиев Борисовда не е плющяло през гащите тва лице, че толкоз си му сърдит?

42

Шаран БГ

преди 8 години

Гледай, гледай -сега вземаха да се дърпат --не били столичани !! В това малко кръгче :Бърля, Манаселска река,Оселна,Антон, Голак,Яребковица, Лисец,Мърчаево, Делян,Ракита, Пищане, Грълска падина, Несла, Вишан, Липинци та чак до Станинци ... всичките сте баш , ама хептен, ама точно, ама съвсем -- СОФИЯНЦИ. Сте израсли и сте възпитани на жълтните павета. От далеч се забелязва ,каква висока култура, какво изискано възпитание имате!Извън този кръг - всинца са аборигени кучета ги яли! А БЕ, СЕЛЯНИ!

41

Анонимен

преди 8 години

До 39 Аз.Абе големи физици сте всичките. Единия с 70км. Другия със 100. Разликата е само 30км/ч удар. Ама всички забравяте, че има първоначална скорост с която се движат автомобилите. И ако се движиш 70км. И те засекат или ударят, ти политаш на някъде с 70+км. Ами ако те засекат с посочените скорост и автомобила се завърти на срани и започне да се търкаля? Само силата от 30км разлика ли ще му действа? Или ще стане мазало.

40

От Варна

преди 8 години

Снощи в час пик...в центъра на града...сиво ауди а7 Св регистрация засичаше абсолютно всички коли...накрая един възрастен човек му свирна...слязоха двама анаболени индивида ...и почнаха да го псуват ..а той се заключи в колата...и това пред камерите на светофарите....Дали ще има реакция от кАт ?!?!?!???!

39

до "истината&qu

преди 8 години

Отговорът е, провеждащата геноцид срещу българския етнос, "българска" държава.

38

лаборант

преди 8 години

Когато на лабораторните плъхове се влошат условията за живот - пространство, въздух, осветление, храна... започват да се бият и изяждат помежду си.От хората се очаква да се съберат, сплотят и да си подобрят условията.

37

az

преди 8 години

До АнонименАко две коли се движат една зад друга удара , едната е със 100 другата с 70 , то удара е с 30км/чСлучвало ми се е абсолютно същата ситуация като аз се движех с 10 а онзи с около 50. Резултата е одрана лява врата и известно количество спирачен път за другия. Учете малко че сте за у дупе всичките

36

Анонимен

преди 8 години

Със скорост 70км/ч ако се изтъркаляш през покрив си директно за орландовци

35

до 39

преди 8 години

Ти май физиката изобщо си я пропуснал.

34

Анонимен

преди 8 години

Обикновените граждани ще се избият един друг, вместо да пребият истинските престъпници, които са ги превърнали в нещастни и озверели същества.

33

Истината

преди 8 години

Такива неща често се случват в държавите, в които не работят органите на държавата, които трябва да контролират тези неща. В случая отново МВР, вкл. КАТ, не работят и това е в основата човек да си позволи такова поведение. Правете разлика кое е следствието и кое причината. Почти винаги се коментира следствието - някой си направил нещо и граквате затвор, глоба, а не си задавате простия въпрос защо масово хората правят същото това нарушение или престъпление? Отговора е заради неработещото МВР/КАТ.

32

Аз

преди 8 години

до bluesky1Младеж ако той се движи със 100 а ти със 70 "бруталната" катастрофа не е толкова силна колкото си мислиш.В най лошият случай можеш да го завъртиш и от там да се оправя . Учи малко физика преди да пишеш брутализми. Иначе тоя с поршето е ясно. Газ , наляво и през витиня с цялото си семейство

31

bluesky1

преди 8 години

Положението с наглото и арогантно шофиране е кошмарно! Снощи на бул.България в София някакво Порше от най-дясната лента със скорост видимо над 100 км.ч. брутално ме засече, като аз бях в средната лента, след което засече и този в най-лявата лента... С такава скорост и толкова опасно шофиране и най-малката грешка би довела до брутална каттастрофа, каквито непрекъснато се случват...това е ежедневие, полицията да се вземе в ръце, не се трае...Писнало ми е от *** на пътя...

30

столичанин

преди 8 години

До АнонименТихо, селкси ;)

29

хъммм

преди 8 години

Да ви споделя случка ,отивам до колата и виждам задната врата смачкана и под чистачката бележка с име тел. номер и извинение; звъня и след още едно извинение се разбрахме с момчето . ПС. Случката на 3000км от България се развива(логично)

28

Анонимен

преди 8 години

Извинявайте, но защо постоянно пишете СТОЛИЧАНИН, СТОЛИЧАНКА, СТОЛИЧАНИ ?Сигурен съм, че нито един от тримата участници в екшъна не е родом от София. Сигурен съм 200 %. Това че караш автомобил със СОФИЙСКА РЕГИСТРАЦИЯ не те прави столичанин.