36

чуй

преди 8 години

бибитко съвсем изпращя! не знай кво гавари???

35

Анонимен

преди 8 години

Червения тиквун не може да се въздържи да не плюе Борисов и две минути. Човека защитил Станишев и пак недоволен . Явно има голяма нужда от Бойко за да е жив . Давай червен тиквар .

34

Анонимен

преди 8 години

много объркан човек, за съжаление ще продаде югоизточна българия нантурция и така ще приключи с царуването му. за негово съжаление, парите няма да ги види, понеже ще му ги вземе дътжавата.

33

Анонимен

преди 8 години

,,,,,Обичам го,,,,, Много е умно това,,,,,,,момче,,,......Пу....Пу....Пу.... да не му е уроки.

32

Омръзна ми

преди 8 години

Дон Тиква се очертава и като енциклопедист, досущ като Леонардо Да Винчи...днес не е изказал само мнение за Гравитационните вълни, но това е за да не ни напомня колко велик и знаещ е, а ние *** му с ***...

31

Членска карта №7

преди 8 години

Надявам се да е така самоуверен и на Народния съд II, когато му дойде времето!

30

Батакист

преди 8 години

Така е защото е папапомазан. Ха-ха-ха.

29

камен

преди 8 години

Турция ще влезе в ЕС колкото Украина и това всички го знаят , премиерът така и трябва да говори с лудите на юг , не желаем излишни конфликти.

28

Анонимен

преди 8 години

политиците както никога досега са в пълен съюз а народа както никога досега е разединен и настроен агресивно един към другот това се възползват те от народното безхаберие

27

Москов

преди 8 години

Нека ви светна за осигуровките. Доплащане няма как да няма защото това което дава касата е под пазарната стойност на здравните услуги. Имате два варианта - доплащате и получавате качествено обслужване, или отивате в скапана държавна болница където не доплащате и се лекувате при немърливи и некадърни доктори, щото свестните работят за повече пари. На който не му изнася да се оправя, аз мога само да ви вземам парите. Това е.

26

Джедай Мастър

преди 8 години

Борисов отново демонстрира, че няма понятие за обществения живот, както и връзка с него. Такива хора някои наричат прости. Като ставим настрана фарса с целия процес срещу г-н Съсел, Рапонев се явява на скамейката като свидетел. Не е там да моли за снизхождение. Не е там, за да "помага" - т.е. да лъжесвидетелства ли, що ли?!? И със сигурност не е там, за да се произнася по вината, като посочва, че документите са загубени поради небрежност.

25

иво

преди 8 години

Единствения премиер , които гарантира някаква сигурност и ред в държавата , всичко друго е за ........ , видяхме ги .

24

Анонимен

преди 8 години

Турция няма място в Европейския съюз

23

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха,ама той не вижда по-далече от носа си.Ходи в Брюксел,бута се до големите за снимка,каже по някоя смешка и после медиите се надпреварват да я повтарят,като че ли сме го назначили да ни забавлява,а не да ни управлява.

22

Анонимен

преди 8 години

IMA LI OSHTE TOLKOVA PROSTI HORA DA VIARVAT NA POZHARNIKARIA BORISOV?????????????DOKOGA BE ! SABUDETE SE!

21

boeko

преди 8 години

простака си е ***

20

Анонимен

преди 8 години

Борисов днес е надминал себе си. За един ден толкова простотии е изръсил, че чак започнах да си мисля, че вместо да поумнява с времето, този индивид прогресивно оглупява. Там Москов нещо да му предпише, да се поуспокои Бочко и да почине, че какво ще прави държавата без него.

19

Анонимен

преди 8 години

При проверката на самоличността на свидетелите съдия Александра Йорданова направи впечатление с фамилиарното си обръщение към премиера - "Бойко", и придружените с усмивки въпроси към него.

18

Идеалист

преди 8 години

Бойко в естественото си състояние - шеф на групировка! Този въобще няма идея какво е и как се управлява държава. Срамувам се от него и за него!

17

Анонимен

преди 8 години

Наистина няма нищо опасно Турция да стане член или да кандидатства в Европейския съюз. Но Турция дори не се намира на територията на Европа. Да направим и Австралия член на европейския съюз. А защо не и Русия.