24

Анонимен

преди 8 години

И на това гн Путин го изкарвате герои.Всичката дандърия е заради него.Той е изверга на света,неми говорете за него.Избиха над 300 000 жени старци и деца заради него.Трибунал за него.

23

Глад

преди 8 години

Много гладни има по света. В Судан, Сомалия, Руанда. Гладуващите там имат нещастието да се родят в страни където не са преплетени геополитичски интереси. Затова и не се пише и чува за тях.

22

Анонимен

преди 8 години

А половин милион пенсионери гладуват в България, един милион са безработни, 2 милиона са избягали в чужбина. Дреме ми за Сирия.

21

94770

преди 8 години

Нали искахте демокрация?Арабска пролет?Асад беше кръвожаден диктатор?Нали веехте плакати freedom for all когато наистина бяхте сити, богати и свободни?Еми, яжте си тревата тогава.

20

Анонимен

преди 8 години

Децата на мигрантите са пропуска им за Европа.Да будят съжаление.После ги изоставят.Който прави безразборно деца да си ги гледа.

19

Анонимен

преди 8 години

ако 2 000 000 българи не бяха емигрирали през тези 25 год и те щяха да ядат трева в България

18

Анонимен

преди 8 години

Всички сирийци в Дубай и Абу Даби.Храна в изобилие и в тяхна си среда.

17

Анонимен

преди 8 години

6 милярда евро ???

16

Анонимен

преди 8 години

Боби защо ли в цялата причинноследствена верига не си посочил причината за джихадистите? Хубаво си сложил в началото на веригата Асад, но путиноудобно след това си я прекъснал и джихадистите се появяват изведнъж от нищото. Знам сега какво ще кажеш САЩ мащ и т.н. Но прав си, в началото беше Асад и всичко след него са причинноследствени връзки.

15

До аноним...

преди 8 години

Остави ги ти руснаците и сирийците....я ни кажи за тези който се опитват да посеят демокрация....и за тези който защитаваш със тяхната криво разбрана демокрация колко народ избиха и прогониха.......

14

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ни натяквали колко лошо е и как бягат от война! Защо не правите такива статии за болните в България, още по-лошото е че има много млади хора, които се отчайват от здравната ни система. Защо няма такива статии за пенсионерите, които цял живот са работили за държавата, а сега изнемогват със 160лв. пенсия. Нима техния живот е цвете? Спрете да демагогствате с тия измислени бежанци! Ако бяха цвете, държавите им щяха да просперират.

13

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера - тръгнали на път, бягат от война, а продължават да се множат. Как може да създаваш деца, когато не знаеш дали ще те има на другия ден!?! Не, не ми е жал. Гладуват милиони деца по света, не само в Сирия. Защо сирийските да са по-важни?

12

Рецептата днес

преди 8 години

Накълцвате 500г. райграс на ситно и запарвате за две минути. Добавяте 10 едро нарязани листа от живовляк, сол на вкус (ако няма сол, поръсете с морска вода) и варите 20 минути.Изчаквате получената смес да изстине. През това време изчиствате добре 10 листа от лапад. Изсипвате по една супена лъжица от сместта върху всяко листо и навивате като сармички.Пече се 20 минути в тавичка, омазнена със сок от стеблата на глухарче.Добър апетит!

11

Боби

преди 8 години

До аноним 8Бъркаш причина със следствие.Преди 5 години АСАД държеше юздите на всички местни етнически групи и ако някой правеше зулуми получаваше Кютек. Имаше Хляб и работа за всички. На вън също се пътуваше ако имаш пари.След това дойдоха ДЖИХАДИСТИТЕ и почнаха да налагат закона на ШЕРИАТА. Е Причина Джихадисти - Резултат - Гражданска война - последствие Жертви и Глад сред населението.

10

Без

преди 8 години

Спрете да правите по 20+ деца и няма да глафувате. Вие по време на война се множите като зайци, представям си ако имате храна в изобилие....

9

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука ни за сирийци ни за марсианци!Да гинат, все ми е тая.

8

аноним

преди 8 години

Путин и Асад избиха за четири години триста хиляди сирийци 40 % от тях цивилних и прогониха 5 милиона бежанци !!!! Единствено трибунала в Хага ще постови тезих убийци на мястото им !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Нашите деца, пенсионери и безработни също се недохранват и гладуват. За просяците да не говориМ! Всеки се оправя сам в ЕС. Стига сте дрънчили и ревали, ами си оправяйте държавата, никой няма средства в ЕС да ви храни и гледа. Бащите на тия деца изнасилват и убиват в ЕС белите деца и белите хора. Какво ни занимавате с тях, че не били охранени??? ЗАТВАРЯЙ ГРАНИЦИТЕ И ДА СЕ ОПРАВЯ ВСЕКИ КАК МОЖЕ! НИЕ УБИЙЦИ И ГЯВОЛЕТА НЕ ХРАНИМ, ТЪЙ КАТО НЯМАМЕ ЗА СЕБЕ СИ!

6

Анонимен

преди 8 години

"Живеем нечовешки живот. Ужасно е, просто е ужасно", разказа сириецГа скачахте срещу Асад не ревахте, а ся що ревете?

5

Кръстоносеца

преди 8 години

Бийте се за земята си, бе мързеливци!