7

ВИС

преди 8 години

Бензенджията пак ръси акъл

6

хаха

преди 8 години

Бодуров -автоголаджия номер1

5

Анонимен

преди 8 години

Националния отбор може да се обновява , но не и да се подмладява!А Венци Стефанов иска футболистите му да играят в нац.отбор, за да може по-скъпо да ги продаде! В момента лае и плюе от комерсиални цели, а не че мисли за нац.отбор.В националния отбор трябва да играят най-добрите!Нац. отбор не е училище !

4

петимата

преди 8 години

В.Стефанов, Гр. Ганчев К. Домовчиев върнете крадените пари от българския народ и с тях да се построят на всеки клуб по 5 модерни игрища за трениране на поне 5 000 млади футболисти от които да се направи избор. С петимата модуровци на Стефанов никакъв резултат.

3

ники

преди 8 години

*** е, ама е прав.Доказано е, че тия, дето са играли в националния отбор до сега не стават за нищо.Пуснете целия младежки национален отбор да играе срещу мъжете, тогава ще ви повярвам, че искате да направите нещо с футбола в България....

2

Обективен

преди 8 години

Няма стари, няма млади, другарю всезнайко Стефанов, в националния отбор трябва да бъдат викани най-добрите към настоящия момент, независимо от клубната им принадлежност.В момента не разполагаме с кой знае какъв избор от футболисти и общо взето това е оптималния състав.

1

Анонимен

преди 8 години

Прав е Венци, не може да говори за подмладяване и да викаш. Рангелов на 33г!