28

анонимен

преди 8 години

Във филмите има повече истина, от колкото в медиите.

27

Анонимен

преди 8 години

За забравилите да припомня. Втория еврейски храм в Ерусалим е бил построен с помощта на персийците - цар Кир. Първия храм построен от еврейския цар Соломон е бил разрушен от вавилонците / Ирак/. Втория им храм е направен от персийците /Иран/, който по-късно е бил разрушен от римляните. Ерусалим е бил крепостен град на евусейците, превзет от цар Давид баща на Соломон. Съществуването на евреите там е безспорен факт, но са били разпръснати по цял свят. Скоро и в България няма да останат българи

26

Анонимен

преди 8 години

Израел е най-големия враг на ислямистите. Те са единствените които не вземат страна между шиитските и суниските проблеми. За Израел всички араби са еднакво опасни.

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя съвет за сигурност що не вземат да го закрият вече.Колко държави нападнаха краварите без да се съобразяват с него, използват го само когато им е изгодно.А и ако някой иска да ме убеди, че светът е спокойно място при доминацията на САЩ да започне с изброяването на военните им конфликти за последните 30 години и резултатите от тях.И сега логичният въпрос, защо другите държави нямат право да имат оръжия с който 'Великите" ги заплашват почти непрекъснато?

24

до 44

преди 8 години

До до 25Тогава защо Израел го няма на картите? като е съществувал според теб от 5000 години. Тази юдаистка пропаганда, че Израел е съществвал тогава и че цялата земя е на Израел всички я знаем. Нали били богоизбрани. Според тях и замята е на 10000 години. Май четеш Старият завет на богоизбраните за това, че Израел го е имало и преди 5000 години, ама този стар завет не е истината.

23

ас

преди 8 години

колко нелепо звучат тия всички медии , по скоро смешно

22

Доктор

преди 8 години

Сега доцентите ще станат професори, защото ще обяснят за "айтоласите", за майтоласите и аз се махам.Бийте се.

21

До 46

преди 8 години

Ще трябва силно да си изясниш кой какъв е в Европа. И защо това става. Това става като естествен процес като наказание, но е и планиран процес на осъществление. От трета страна е предсказан процес.

20

До 44

преди 8 години

Абе умнико,а ти в коя масонска школа си учил. Сегашния Израел е сектантска вероотстъпническа държава, която няма нищо общо с древния Израел. Сегашния Израел - това сме ние. А тази изкуствена сектантска държавица няма нищо общо с истинския Израел.

19

Анонимен

преди 8 години

Европа трябваше да се въоръжи да си гледа интереса. Да си затвори границите и да се грижи за икономиката в рамките на границите си. Тези араби просто трябва да се оставят да се избият взаимно.

18

Анонимен

преди 8 години

А такааааааааа, показахте ли си рогата?Скоро и копита с опашка ще видим...

17

Анонимен

преди 8 години

Я бързо да им връщат рестрикците на тия джихадисти! Олабиха ги малко и пак почнаха...

16

Анонимен

преди 8 години

И къде е снимката с този надпис? Или пак говорим за пропаганда?

15

з н а й к о

преди 8 години

АРМАГЕДОНспокойно!!!!

14

До 33

преди 8 години

Човек няма да повярваш но ми взе думата от устата.

13

Анонимен

преди 8 години

AMIN AMIN AMIN !!!

12

:):):)

преди 8 години

България (като елитния член на НАТО и ЕС) изстреля в отговор Чушкопек-2016. Устройството се произвежда, за да замести самолетите в БНА. Представлява малка черна цилиндрична ракета, която се движи с биогаз получен при обработката на смес от червени чушки и банкянски филии с мас. Екипът работил по секретната програма е под ръководството на известния български учен - доцент Б. Борисов.

11

хх

преди 8 години

Отдавна няма религия всичко е бизнес .Всичко е за ресурси няма други причини.Вече няма войни те са икономически.

10

Анонимен

преди 8 години

Иран е страна с 3 хиляди годишна история и е показал, че може да устои на изпитанията на времето. Израел съществува само от 70 години, и без протекцията на САЩ сама бе би оцеляла и един ден. Загуби ли САЩ световната си роля Израел ще изчезне на момента.

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИранците са перси. Българите са тюрки.