295

Анонимен

преди 8 години

До КонЗа властимещите в Бг е ужас само идеята за народна самозащита! Защото ги е страх! Народът ги обича инак...Преди време имаше един кмет, който защитавал жертви на насилие и грабежи от известни елементи от известни прослойки на населението. Разплакаха му майката, както се казва. Та и в този случай няма да се размине на младежа.

294

Анонимен

преди 8 години

В такива предавания журналистите трябна зад лжително да декларират отсъствие на " конфликт на интереси"Не е изключено ИД да финансира накои медии в ЕС.

293

Анонимен

преди 8 години

Самозащитата не е забранена.Докога агентите на ИД в национален ефир ще проповядват в защита на нелегално преминаване на границите на суверенна държава

292

Тико

преди 8 години

Ямбол продължава да произвежда само *** - след Нидялко Лазаров, сега и тоз кратун .

291

georgi

преди 8 години

Браво, Динко подкрепям те напълно. Постъпка на един достоен Българин.

290

Анонимен

преди 8 години

Изберете родното! Видя се в ефир, че присъствието на един безполезник като Алгафари в България е проблем, камо ли тълпа пришълци.Динко защо не бил се опълчил срещу тези, които обраха КТБ, а скочил на милите бежанци?!!!! А адвоката и Алгафари защо те не се опълчат срещу КТБ, а се занимават с това юначно българско момче? Тъкмо са там в София по близо до далаверите.Алгафари се препитава в БСП и след като им падна рейтинга се изнесе по терлици.

289

Анонимен

преди 8 години

Браво ! Това може да се случи САМО в милата ни скапана държава - Абсурдистан... Веднъж да се намери истински Българин , който да свърши работата на цял батальон мамини синчета и заплатаджии от Гранична полиция и 240 лебоядци от Парламента и той да бъде оплют от един недоказал се кинорежисьор , със сирийски произход и някакъв нервозен *** с адвокатски права - които всички знаем как се купуват в същата тая държава Абсурдистан. Боже пази България !!!

288

Кон

преди 8 години

Адвокатът лъже безсрамно. Всеки човек, дори в България, има право да се защити, а също така може да обезвреди престъпници, които го нападат. То е едно и също. И разбира се има право да ги задържи до идване на полицията. Това не е арест, а е елемент от самозащитата. Просто журналистите се опитват да обеззверят народа ни, да сме беззащитни срещу родните разбойници, и чуждите като необходимо зло.

287

нов световен ред

преди 8 години

Динко бозавия)

286

до простаците

преди 8 години

тоя Динко е ***-да,и какво от това;значи ли това,че нашествениците са целите в бяло?!Това,че той е *** прави от тях ангели,за които трябва да си разтворим къщите?!Ало,***,аме вземете си ги у вас,бе.А тия от Хилзинския комитет ги проклинам до един!

285

НРБ

преди 8 години

Толко прости интелигенти отдавна не бях гледал и с каква злоба се надпреварваха да го засипят.Да ходят на границата,да се махнат от удобните си офиси,да им направят питка с мед,да се подмият преди това и да ги приветстват.Пумияри прости,що това невзрачно адвокатче не направи нещо за КТБ а кара Човека защитил Родината си да се чувства страхливец.

284

Анонимен

преди 8 години

адвокатът да ходи да се гръмне. С очите съм виждал как един пенсиониран военен/полицай арестува двама разюздани тийнджери в метрото без да използав оръжи - само с ритници - и ги подкара към РПУ-то.Гражданският арест може да не е въведен в закона, но съществува на практика.

283

Анонимен

преди 8 години

ГЕРОЙ!

282

Анонимен

преди 8 години

Всеки има свойте две минути слава.В САЩ някой убиват или се самоубиват показно за да влезат в новините.

281

Поп Грую

преди 8 години

Този е най-обикновен мутраген от нисък клас.Някой знае ли какво работи този Динко?

280

Мими

преди 8 години

Момчето може да е селянче, недодялано, дървено...но ДЕЙСТВИЯТА МУ СА ПАТРИОТИЧНИ И ДОБРОНАМЕРЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! А от какви подбуди са действията на мазния Алгафар и адвоката? Направо ме беше гнус...

279

М

преди 8 години

Аз по-голяма наглост от адвокат не бях чувал: че, видите ли, незаконното преминаване на граница не се преследвало от закона! Ама не че не е заложено в закона с цялата му строгост...Ама щом става въпрос за кьораво и сакато, стига да не е българин... И с парашути могат да нахлуват...Хекимяне, прекалената толерастия я видяхме до къде води! Сутрин вече ще те пропускаме.

278

Анонимен

преди 8 години

Бие го сачмата.Процесора му е испушил, или хард диска му е задръстен.

277

маилс

преди 8 години

346 -Това важна новина ли е??? Незнам къде спи ДАНС и подминава съобщения за терористична деиност.Аз бих запитал господина откъде има толкова бърза информация,също така бих се поинтересувал това първо като информация деиствие ли е му е отноно терористични актове

276

xaxo

преди 8 години

Съветски *** разбрахте ли новината,че Ердоган е повредил на Путин газовата тръба?