21

Анонимен

преди 8 години

Не КС спъва реформата, а самите (р/д)еформатори. Толкова се увлякоха, че се самозабравиха.

20

Шопов

преди 8 години

Абе Кънев нали довчера искаше Москов да си ходи? Сега чакаш реформа от него.

19

Пешо Пашов

преди 8 години

Каква реформа бе некадърник? Ти на сибирането на пари реформа ли му викаш? Плащам аз едни пари на касата и какво получавам в замяна - едни безплатни прегледи при специалист които всеки може да си позволи и без касата. Ако ти се наложи по-сериозно лечение и нямаш допълнителни пари, тежко ти и горко.

18

Анонимен

преди 8 години

За Раданчо всичко в което той не участва е далавера,сега и "реформата " му отмени пустия му КС ;)))))

17

не

преди 8 години

Не сме гласували за Герб за да ни командват реформатори!ГЕРБ да се изчисти от малцинството реформатори което е завзело властта и се налага на всяка цена.

16

Кирил Софийски

преди 8 години

не КС ,вие застрашавате и реформата и държавата !То си има приказка за такива като вас. Даи власт на профана и му гледай акъла ! Та и при вас е така. Искате , ама не можете ! Както се казваше в една реклама , за тая работа се иска и малко акъл ! За 25 години сме с наи мизерни доходи! Без здравеопазване, образование ,съд ,прокуратура армия и полиция и огромен външен дълг ! Видя се партиите са вредни ! Мажоритарни избори ! Парламент от профани и некадърни крадци повече не ни е нужен!

15

Уй

преди 8 години

Оказва се, че за тая реформа за която се застъпва Рада Д. се застъпва в КС само един друг известен гей ФД. *** се подкрепят взаимно.

14

Наблюдател

преди 8 години

Представителите на тъй наречения "РБ" какъвто от есента е видно че няма, още нещат да признаят че реформи няма да има, а само имитации на такива! Реформи за да се случат трябва да си изрие цялата управленска пасмина, да се махне тази и избере нова Конституция, отговаряща реално на интересите на обществото, а не само на върхушката! Лъжец N 1 на Републиката Б.Борисов и всички около него нямат никакъв интерес от Реформи!

13

Анонимен

преди 8 години

И по-добре това не е реформа .Или да се върне здравеопазването както си беше преди 2000годинаили наистина да има реформа .Не може тези които се осигуряват и внасят максимална здравна осигуровка да имат същите права като тези които внасят по 17.80лв на месец.Не може в цялата страна да има различен стандарт на живот а пред здравеопазването всички да са равни ,не може само да се пречи на лекарите да работят с разни лимити това не е реформа

12

Анонимен

преди 8 години

Виждали ли сте политически труп? Ей на!

11

Спеца

преди 8 години

Тоя човек явно има болен мозък !Щом Висшата Съдебна Инстанция не свири по гайдата на ДСБ и лидера и Раданчо , значи тя е пречка , нещо което можем да пренебрегнем и да коментираме?Раданчо , ама ти си бил доста простовато момче!Пфууу , лъжете хората , че сте демократи и реформатори , а то .....*** сте!

10

Анонимен

преди 8 години

Туй демУкрат да не би да не признава Конституцията на РБ, не се ли закле пред нея като депУтатин?За какво ни е Конституционен съд дето се вика, оставете ни да си правим каквото си искаме!

9

Анонимен

преди 8 години

добре, че го изолираха навреме тоя луд, че кой знае какви пакости щеше да направи

8

Анонимен

преди 8 години

КС е сбирщина на Агент Гоце,Агент Сава и Агент Буда! И в този си съсътав е нормално да определят като "правилна" линията на своите ментори. КС е един от най-политизираните органи в РБ.

7

Анонимен

преди 8 години

Вън Москов и Кънев, пълни нехранимайковци които си играят на депутат и министър и експериментират с народната търпимост. ВЪН! МАРШ! Злета такива

6

мале срам

преди 8 години

Аз ако съм на негово място, ще се чудя в коя дупка да се скрия, а то....ни срам, ни нищо!

5

тези гяволета

преди 8 години

Да му спретнат два пакета и на конституционния съд плюс пръстови отпечатъци, плюс бърза приватизация. Това го могат, несъмнено.

4

Анонимен

преди 8 години

Не, Рада, Не!Не КС застрашава здравната реформа, а здравната реформа застрашава конституционните права на гражданите!

3

Анонимен

преди 8 години

Крадан Пънев отново с цирково представление. КС са му виновни, че здравната му реформа противоречи на Конституцията.Ами, Крадане, следващият път се опитай да си навреш главата в ***, докато пляскаш с ръце, а после се оплаквай, че Вселената ти пречи!

2

Анонимен

преди 8 години

Радане, простотията и алчността ви са най-големите заплахи за сигурността ни! А лудостта на Министъра с Бмв-то, известен още като чичо Шмрък, е цяло бедствие за нацията ни!