29

ага

преди 8 години

Доган е най голямото проклятие за турците живеещи в БЪЛГАРИЯ.

28

Анонимен

преди 8 години

Я стига бе хора!Дали пък не трябва да се строи при случай нов мавзолей?Какви са тези дивотии?До кога ДПС ще се толерира??Тя трябва да е извън парламента и управлението на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!Стига сме лорелирали злото!

27

osman aga

преди 8 години

Na vsichki koito sa na hranilkata na pochetniya rusnak im pulsirat martinkite ot tova .koeto gi chaka...

26

ДПС

преди 8 години

Ей, толкова страх не съм виждал скоро! Казаци, Мазаци, всичко живо трепери от страх, че ще останат извън парламента! ДпС-то май май ще се разпадне, а Казакчо?! Защо не предложите на вашия "пулсиращ" лидер - да иде до СЪДа, за да закрие тази мафиотска структура?

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя , де го мерна там пада в локва кръв ;)

24

са

преди 8 години

Аууууууу!А кво шъ стане с партията, когато Доган умре?Или той е безсмъртен?

23

Анонимен

преди 8 години

То кат голема работа тоз доган ко е направил досега освен да си пълни джобовете???

22

Анонимен

преди 8 години

Гаранция това е началото на края.Може да сме овце,но търсим истинския овчар.

21

Го4о

преди 8 години

Ей, тези от КГБ/ДС срашни сърца имат бе?!?! Пулсират та се късат бе мамка му.....

20

Анонимен

преди 8 години

А как го чувствате пулса, от коя страна. От ляво, дясно? От зад?

19

Анонимен

преди 8 години

На тея им е мн добре ясно че си осигуряват място в парламента с пари, мн често срещана практика в бг да се купуват гласове. Ще стане интересно ако местанчо купи повечко гласове от тези, ще видим тогава каква песен ще запеят.

18

до Казак

преди 8 години

Четин Казак: Доган единственият и незаменим в ДПС-то.Що тогава не го целунеш по свещенното място?

17

Пеницилин

преди 8 години

16, много ги разбираш ти тези работи. Но не казваш всичко...А ония с милиардите и тях ги носят там, където са без милиарди.

16

Анонимен

преди 8 години

Пулсациите със сърцето и душата на лидера ми звучат заплашително за моите права и свободи.

15

Arbeit macht frei

преди 8 години

Чета мнения на специалисти.По всичко обаче.Още малко и ръка ще му целунете май...

14

Анонимен

преди 8 години

Политик от класа. Такъв български политик още не се е родил. Само не разбрах защо позволи на оня мушморок Местан да оглави ДПС.

13

666

преди 8 години

" "Ние се нагледахме на много опити за създаване на партии-двойници, на партии, които мимикрират, имитират ДПС, мъчат се да се превърнат в алтернатива. Тези опити са се увенчавали с неуспех, това е поредният такъв опит", категоричен бе Казак. "ДПС-то се разцепи и колкото и да се опитва г-н Казак и колкото и да се опитват да имат едноличен лидер подчинен на Турция (каквито са им целите) - НЯМА ДА УСПЕЯТ.

12

Анонимен

преди 8 години

Луканов си мислеше, че ще държи Доган на каишка, обаеч кучето се оказа доста по хитро от Господаря(((((( Луканов е в пръстта отдавна, а доган си живее в палатите и чат -пат се показва.Най-богатитя човек в България ОФИЦИАЛНО е Васил божков черепа /2 миларда/но на - богатият човек в България НЕОФИЦИАЛНО е АХМЕД доган. Знае ли му някой от вас милионитетова е като разликата между Бил гейтс и Дж. Рокфелер.....

11

Анонимен

преди 8 години

Тройната коалииця създава хибрида БСП-ДПС-АТАКА, който застава зад проекта ОрешарскиБойко се връща на власт с гласната подкрепа на РБ, ПФ и АБВ и негласната подкрепа на ДПС и ББЦЕВала на Доган - създаде паритя, която векува във властта.

10

Анонимен

преди 8 години

Правителство на Д. Попов - подкрепено от всички партии.Правителство на Ф. Димитров - пада след вот на доверие в кюто участва ДПС.кабинет на Беров ДПС го поддържа.Правителство на Жан виденов - ДПС е зад негоПравителство на Костов - първо начално тръгват заедно, посел Костов обявява ДПС з "проклютие на България" двете партии се разделят, ДПС е в опозииця 3 години...НДСВ прави управление с ДПСБСП прави управление с НДСВ и ДПСБойко търси подкрепа от всички партии през 2009