50

az

преди 8 години

До АнонименНай-накрая са се поправили !В последното изречение са написали правилно кеНвирш!

49

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН МАЛЪК СЪВЕТ. НИКОГА АМА НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ САЛАМИ КРЕНВИРШИ И ТЕМ ПОДОБНИ СМЛЕНИ КРАКА ОТ КОКОШКИ ГЛАВИ ОТ ПЕТЛИ И ПЕРУШИНА. ЗА Е-та НЯМА ДА ВИ КАЗВАМ НИЩО. ЦЯЛАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА Е В ТЯХ!

48

Анонимен

преди 8 години

Последно "креНвирши" или "креМвирши"??? Накарайте ултра грамотните ви писачи да вземат решение как да го напишат, да не повярваш какви неграмотници са станали журналисти, писачи, водещи и прочие. Пълен потрес.

47

чичопей

преди 8 години

Има само един начин да се произвеждт качественни колбаси.Преди дасе даде разрешение за производство на всеки артикол,на шефа на фирмата дасе дава да изяде по едно свободно избрано парче от продукта който произвежда.

46

Инспектор

преди 8 години

Инспектор съм от БАБХ .Не съм чувал за тази велика докторка Александрина , но категорично не съм съгласен с мнението и че вина има и магазина. Явно госпожата е пълна калинка.Имах една такава колежка глупачка която е тръгнала да състовя акт след като опитала колбас и преценила че солта е по-вече.Била е изхвърлена от магазина като мръсно коте и не смееше да престъпи там.И ако имаше директор на мяста тази некадърница щеше да бъде уволнена,но нямаше.Явно тази Александрина е същата некадърница , явно

45

До 53

преди 8 години

Кажи какво ядеш, което не е гнусотия? Това, което се продава по магазините е гарантирана гнусотия, примерно месото, пилешкото, .... всичко. Те не се различават в това отношение от кренвиршите.

44

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам, как хората се хранят с това, единствено оправдавам по-бедните хора, за които всяка стотинка е важна и изхранването е проблем, но всички останали наистина не ги разбирам - вкус ли, качество ли?!?!?! Да едно време всечки сме ги яли и тогава са били от отпадъци, но сега вече е направо адска гнусотия!

43

Анонимен

преди 8 години

Това са европейските стандарти. Преди влизането в Европа в кренвиршите все още имаше месо, сега няма грам месо вътре.

42

Факт

преди 8 години

Това са фактите, а не съвети и няма смисъл да се спори с фактите.За съжаление малко хора осъзнават какви храни ядат и ме подразни как пишат тук за кренвиршите, сякаш ядат нещо по-добро от тях.

41

SAFC

преди 8 години

До ФактНе ме разбирай погрешно - не се заяждам. Но звучиш като човек, който е постигнал това - сам да произвежда всичко, което консумира. Ако не си такъв то в качеството си на какъв си позволяваш да даваш такива съвети?

40

Анонимен

преди 8 години

Селото е на 170км. от София и ако удариш чертата накрая разбираш, че ти излизат "златни" тези картофи, но го правим и заради психическото разтоварване. Та би ли обяснил как точно да почнеш да си отглеждаш всичко, което ядеш, че дори и хляба? За мен това означава да се заробиш на село, да прекъснеш социалните си контакти, да заробиш и децата си, да почнеш да търпиш това, че полу-човеците ти обират реколтата...

39

SAFC

преди 8 години

До ФактАз знам вкусът на истинската храна - тъстовете ми отглеждат домати, грах, краставици и много други неща. Вкусът наистина няма нищо общо с това в магазините. Въпреки че със съпругата ми взимаме доста прилични заплати, напролет двамата се грижим за малка градинка в едно село. Гледаме картофи, лук, чесън - култури, които не искат постоянна грижа. Комшията няма нищо против да вляза в обора му и да си изрина 3-4 колички тор. Селото е на 170км. от София и ако удариш чертата накрая разбираш, ч

38

П.Петров

преди 8 години

До ФактЩе те поканя да обясниш на съседите защо и колко здравословно е да има прасе, агне и кокошки на терасата ...Иначе е така, домашното от село е най-вкусно. Във всички храни в магазина има консерванти, оцветители, ароматизатори, "подобрителни", но някой са по-вредни от други.

37

Mnoo sorry

преди 8 години

До ФактAz ne znam za nailon w domatite

36

Факт

преди 8 години

Май повечето коментирали тук не знаят вкуса на истинската храна. Яли ли сте истински домат? Това, което сега се продава за домати, е някакви външно подобие на домат и не е по-добро от кренвиршите.Същото важи и за млякото, маслото, сиренето, кашкавала, месото и колбасите, хляба, на практика всичките храни, които купувате от магазините не са истински, а някакво подобие. Ако не искате да ядете ***, спирате не само кренвиршите, а и всички останали храни и започвате сами да си ги отглеждате в

35

Факт

преди 8 години

Месото, което купувате, не е по-добро от кренвиршите. Не се заблуждавайте, че не ядете ***, като си купувате месо. Ако проучите малко какво се съдържа в това месо, косите ви ще настръхнат, но пак ще го ядете, защото и другите храни са същите ***, т.е. нямате избор - или умирате от глад или ще ядете ***.

34

П.Петров

преди 8 години

Кренвирши НЕ СЕ КУПУВАТ ! Ако нещо е хубаво, няма нужда от постоянна реклама !Вместо да се убивате бавно с кренвирши децата си, вземете по-бърза и безболезнена отрова !В българските кренвирши не повече от 25% е месо. Съдържат основно кожа, кости, нокти, рога, копита, соев протеин, набухватели, оцветители, водозадътржащи уплътнители.Найлонът е направо безвреден в сравнение с останалото в кренвиршите !Ако можете да продадете пържола за 8 лв./кг бихте ли я направили на кренвирши за 5 лв./кг?

33

SAFC

преди 8 години

В събота купих телешка кайма (8.49лв/кг) от една от големите вериги с мото "Тук съм на правилното място". В каймата открих малко найлоново парче, синьо на цвят. Днес вече съм уговорил да закупя цяло прасе и четвърт теле от една позната, като животните се изхранват в *** и на селската мера съответно. Тъщата ще ми даде една ръчна машинка за мелене на месо. До скоро вярвах, че скъпото е по-качествено...

32

:)

преди 8 години

Тая заспала ли е ????При толкова *** , от които е направен колбаса , тя милата само найлона открила...

31

Анонимен

преди 8 години

Баз държа, че фирмата е пак Кен. Като оня салам със синята отрова в него ;))