24

<<>>

преди 8 години

И там ли отвориха вече?

23

Наивници

преди 8 години

Нурсултан добре ги е охранил, сега тия ще ги учат да ядат буклуци.

22

До 26

преди 8 години

Да не забравяме, че има разлика между кайма и кайма. Тези мулти-милярдни корпорации имат много сериони лобита които да се погрижат подобни стандарти и закони да бъдат или не одобрени от FDA.

21

Анонимен

преди 8 години

Някъде около 20% са читавите хора в световен мащаб. За добитъка МакДоналдс, чалга, ракия...

20

Анонимен

преди 8 години

Сега ще се запознаят с гастрита...

19

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Насам народеее конски кюфтета с лекцияяя кюфтета с коннскооо МонголДонаалдс Мак Ташааак!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Дори си нямаш напредстава, ако каймата им не бе в ред, какви милиарди щяха да плащат за обезщетения. ФВ само където манипулирали Софтуер на успука да им свали с 10% вредните газове в САЩ ги осъдиха на 18милиарда долара, а тук вместо кайма да продават кости копита и козина направо щяха да са ги фалирали до сега. Това не ти е България където производителя ти пробутва ***, Но съм съгласен че ханата в МД не е здравословна, прекалено калорична е и с много холестерол това е истината.

17

123

преди 8 години

стотици наредени - това не е "голяма опашка"За изложби и музеи се нареждат хиляди - это това са опашките

16

Свен

преди 8 години

Стерилна храна ? Американците като има стерилна храна всичките са станали по 100кг с което вървят и всичките заболявания. Моля ви се, не очаквам които и да е в този сайт да твърди че в МК сервират храна, химия да, но не и храна.

15

Анонимен

преди 8 години

1992 Макдоналдс в Русе? Да не се бъркаш с KFC?

14

До Русенец

преди 8 години

Това по скоро е признак за лошо икономическо положение в града, а не че русенци са по умни от хората в останалите градове.

13

Анонимен

преди 8 години

СТранно, проверих и действително в Русе Макдоналдс не работи!?!! В Бургас редовно пазаря, най-вече от Макдоналдса за автомобили - Макдрайв. Паля колата минавам и направо от колата си вземам сандвичите и се прибирам. Освен Макдрайва с децата ходим и в този в центъра, когато сме в моловете също. Пък в Сл. Бряг сигурно има 5-6 Макдоналдса, лятото като работя в Сънито и като мина край някой Макдоналс там все е пълно с народ/чужденци/.

12

Анонимен

преди 8 години

Е ,нас първо ни направиха бедни и после ни научиха да ядем сирене и кашкавал от палмово масла ,салами и кремвирши без месо,мляко с трайност две години и ред отрови ,които няма да ми стигне страницата да изброя.И сега тези хора вместо да си ядат здравословната храна и да са толетници сега ще ги направят *** като нас -съвсем демократично

11

Анонимен

преди 8 години

11 си спомня много точно. От години нормалните хора вече избягват тея булшитски храни. И казахите ще се усетят. Просто са любопитни хората...

10

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Раковите заболявания щее скочат.

9

Анонимен

преди 8 години

От Русия ги натириха, отиват в Казахстан, да тровят хората.

8

Анонимен

преди 8 години

Днес явно сме на хранителна тема в регресивна посока. Първо имаше кренвирши с найлон, сега пък макдоналдс.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако знаят за какво се редят... Малки скъпи сандвичи.Вкусни са вярно ама въобще не са оферта -2 сандвича малки картофки струват колкото 1 пиле на грил.Поне в България де..

6

:) :) :)

преди 8 години

Спомням си как и в БГ-то беше така. 1 година след откриването селските бекове идваха в София да хапнат малко ГМО и после цял ден се разхождаха с чашка Кола от заведението "мечта". Мислеха си, че е признак на изисканост и просперитет. Горките така и не разбраха, че това е закусвалня за бедняци.

5

Като при нас

преди 8 години

Всяко чудо за три дни ! Радост за децата :)