14

Анонимен

преди 8 години

Недейте че ще дойдат при нас и то не сирийците ами афганистанците, защото колкото и да сме зле е по-добре от техните руини и ще се заселят по обезлюдените ни села. После не можем да ги изгоним

13

до 1

преди 8 години

Няма да е за Турция, бъди сигурен. Турция е на почит в Еврпа. Неслучайно.

12

Анонимен

преди 8 години

А нашите мерки какви ще бъдат?Не е трудно да се усети човек,че ще тръгнат да минават през нас,Румъния и от там през Полша право при любимата им Меркел.И ако румънците проявят повече твърдост от нас ,ще затворят границата си и гадинките остават при нас за отглеждане.

11

Анонимен

преди 8 години

Сами ще избягат от милата ни скапана държава... Те бягат от лошото в собствените си държави и домове , не виждам какво може да ги задържи тук в Б-я при все че дори и българите бягат от родните си домове... На сила няма как да ги задържат , рано или късно ще се махнат. Друг е въпросът КОЙ от милите ни управници ще изгуби много пари от тая работа.

10

Анонимен

преди 8 години

Още много пари ще смъкнат трафикантите, краварите имат сметка от много слаба, но уж обединена Европа. Че ако членовете на ЕС се разбягат, какво ще правим с договорчетата на корпорациите за тяхното върховенство над всичко и всички и реалното ликвидиране на държавите? Алгафари днес проповядва, че НЯМАШ право да реагираш на нарушаването на границата, това било "държавна" работа, сякаш държавата се състои от марсианци, не е на народа!!!! Ало, Алгафари, АЗ СЪМ СУВЕРЕНА!!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Няма нужда от приказки! Сега важното е да затворим и ние всички граници за незаконните имигранти. Тези, които са у нас и не искат да живеят тук и да се съобразяват с нашите правила, да изпратим по най-бързия начин на фрау Меркел. Тя ги покани, тя да се грижи за тях.

8

Гражданин

преди 8 години

Долу глобализацията и корпорациите! Не може да има съюз между бедни и богати. Никой не е длъжен на чаршафите освен САЩ

7

Анонимен

преди 8 години

Пропуска се една подробност , макар и важна - бежанците не искат да останат в България - те не искат да бъдат посрещани с хляб и сол... Защо ли ?! Те искат да преминат през територията на Б-я и да стигнат до Германия , където лудата Меркел и милиони руси , загорели за мъже германки ги очакват с мазна баница !

6

ХХХ

преди 8 години

Тез са луди ! Путин е агресор и трябва санкции ! Да живее Меркел да живее Бойко ! Алах Акбар !

5

Кукувица

преди 8 години

Не разбирам къде е проблема? Просто трябва да се направи както в Унгария.Всеки емигрант без редовни документи, който е хванат на територията на Унгария се изпраща веднага в затвора или в съответен лагер.Само така може да мине мерака на всякъкви социалтуристи да се мотат из Европа.

4

.

преди 8 години

Докато Турция взема пари ще ги държи на своя територия и след това "Welcome to Bulgaria".Грозна работа. Поне хубаво, че ако ги изловят да къмпингиват край морето ще ги глобят до 10 000 лв.

3

Анонимен

преди 8 години

ДОЛУ ЕС!

2

Анонимен

преди 8 години

Затваряне на всички европейски граници! Брюкселските некадърници на съд! Ердоган да прави какво ще с мигрантите! Стига с този цирк на Брюкселските мародери и страх на европейските жители! Долу ЕС! Да живее суверенитета на всяка европейска страна! Крали, колкото крали! Стига пазарлъци!

1

Анонимен

преди 8 години

Щом Сърбия също затваря границата за бежанци, познайте къде ще останат...